Férfi NBII Kézilabda

A Dunaharasztit fogadjuk!

NBII-es férfi kéziseink a jelenleg 11. helyezett Dunaharaszti MTK-t fogadják a hétvégén. Mi és és az ellenfél is vereséggel hangolódtunk a következő bajnokira. A srácok a Budai Farkasok otthonában szenvedtek 27:23-as vereséget, míg riválisunkat a Kecskemét verte haza pályán 29:37-re. Ujvári Bence tanítványainak most alkalma adódik kiköszörülni a csorbát az előző forduló sérelmeiért.

A vendég csapat eddigi 6 mérkőzése alatt mindössze egysze tudott nyerni és ötször kapott ki, viszont azt az egy győzelmét a Budai farkasok ellen szerzték. Annak a találkozónak 30:30 lett a vége, tehát egyáltalán nem szabad félvállról venni az ellenfelet. Az előző kiírásban ráadásul egyszer le is győztek minket, akkor vendégként léptünk pályára náluk és 31:23-ra diadalmaskodtak, majd itthon visszaadtuk a kölcsönt és megvertük őket 33:28-ra. Reméljük, hogy ezúttal is sikerül itthon tartani a győzelmet és a két velejáró pontot!

Forrás: MKSZ

Ujvári Bence vezetőedzőnk mérkőzés előtti nyilatkozata:
„A héten volt két nap szünete a srácoknak, egyéni feladatokat kellet végezniük már a hét elején, a maradék napokon meg az ellenfélből készültünk és pontosítottunk néhány taktikai elemet. Küzdős meccsre számítok, de ha a védelem megfelelő keménységgel fog működni és támadásban a megbeszéltek szerint fogunk játszani nem lesz probléma!”

TFSE – Dunaharaszti MTK (11.05. 18:00)
Semmelweis Egyetem, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!