Futsal Női NBI

Ezúttal is döntetlen!

Futsalos lányaink az NB1 2. fordulójában a TOLNA-MÖZS csapatának otthonában léptek pályára. Ellenfelünk az előző meccsükön idegenben szenvedett vereséget a DEAC ellen, mi pedig egy hazai 3-3-as eredménnyel hangoltunk a soron következő összecsapásra.

Csernai Gábor vezetőedzőnk a legutóbbi kezdő ötöst teljesen átalakította, így a múltkori Ősz-Benkő-Pádár-Folk-Gruber sor helyett, a Móczik-Kovács-Kiss-Králik-Janicsek sornak szavazott bizalmat a szakvezető. Természetesen a komplett sorcsere megszokott a sportágban, de a legfontosabb szempont az, hogy még a bajnokság korai szakaszában kialakuljon az a magas szintű csapatjáték, amivel idén is harcba tudunk lenni az első helyért.

Sajnos a kezdés most sem igazán sikerült úgy, mint amiben előzetesen bíztunk. A 4. percben Vámosi Georgina révén a hazaiak szereztek vezetést (1-0). Viszont az üllőiek elleni összecsapáshoz hasonlóan, most is csupán két percet kellett várni a válaszra. Janicsek Zsanett tudott kiegyenlíteni, aki a múltkori mérkőzésen is hatalmas elánnal küzdött és alakított ki helyzeteket, ezúttal pedig már egy találat is fűződik a nevéhez (1-1).

Félidőben: TOLNA-MÖZS- TFSE-SZERTARSPORT.HU (1-1)

A második játékrészben aztán az elsőhöz kísértetiesen hasonló módon, ismét egy kapott sárga lap utáni percben sikerült gól szereznie lányainknak, nevezetesen Pádár Anitának (1-2). Anita így már három gólnál tart a szezonban. Azonban a vezetést sajnos nem tudták megőrizni a csajok, ugyanis a mindössze 16 éves Vámosi Georgina újra betalált (2-2). Az eredmény a továbbiakban már nem változott, ezzel pedig ismét döntetlent értek el a csajok.

Végeredmény: TOLNA-MÖZS- TFSE-SZERTARSPORT.HU (2-2)

A következő fordulóban hazai környezetben fogjuk vendégül látni a Budaörs csapatát, október 4.-én vasárnap 17:30-tól. Legyünk minél többen és bíztassuk a lányokat!!!

Hajrá Lányok!! Hajrá TFSE!!