Judo

Bronzérem a Judo Országos Bajnokságon!

Március 19-én Zalaegerszegen került megrendezésre a 70. judo országos bajnokság, ahol a TFSE idén igazolt versenyzője – Nerpel Gergő – bronzéremmel zárt a 90 kilogrammos súlycsoportban.

forrás: judo.hu

A 21 éves Gergő az élsport mellett hallgatója a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetemnek. Az egyetemi honlap megkeresésére így nyilatkozott a verseny kapcsán:

„Nemrégiben igazoltam a TFSE-hez, nagyon szerettem volna a lehető legjobb eredményt elérni a hétvégén új klubomban. Az elődöntőben sajnos nagy hibát követtem el. Végig vezettem a mérkőzésen, amikor az utolsó tíz másodpercben elestem, és végül kikaptam. Tanultam az esetből, az biztos.”

Nerpel Gergő és Dr. Németh Endre

„A TFSE-hez igazolásom révén sokkal könnyebb összeegyeztetni tanulmányaimat a versenysporttal. Tisztességesen és becsülettel végzem az edzéseket, illetve bejárok tanulni az egyetemre, s ott is igyekszem a lehető legjobb eredményeket elérni.”

Versenyzőnk munkáját edzőként Dr. Németh Endre segíti, aki a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Küzdősport Tanszékének vezetője.

90 KG (13 induló)

1. Gőz Roland (MTK Budapest)
2. Tóth Ferenc (MTK Budapest)
3. Nerpel Gergely (TFSE) – edzője: Dr. Németh Endre
3. Alacsony Bátor (MTK Budapest)
5. Hegedűs Bence (Vasas Judo)
5. Köller Milán (Mogyi-Bajai JC)
7. Tóth Apor (Miskolci VSC)
7. Kenderesi Péter (Pécsi VSK)

Gratulálunk Gergő! Hajrá TFSE!