Judo

Komoly erősítés judo fronton!

Forrás: TF.hu

A TFSE judo szakosztálya egy fiatal kiválósággal bővült. Nevezetesen Nerpel Gergellyel, aki február 1-jén tölti be 21. életévét.

Gergő meghatározó alakja a saját súlycsoportjának, a hazai mezőnyt tekintve. Felnőtt országos bajnoki címek, junior és U23-mas bajnoki cím és MEFOB győzelem is szerepel a lajstromon. Természetesen a nemzetközi színtéren is számos szép eredménnyel büszkélkedhet: ifjúsági Eb-bronz, Európa-kupa arany-, illetve bronz, csapatban junior-világbajnoki 5. hely.

A sport mellett a tanulás is fontos szerepet kap Gergő mindennapjaiba, ugyanis a Testnevelési Egyetemen osztatlan testnevelő tanári szakon tanul, s eltökélt célja az edzői képesítés megszerzése is.

Egyesületünk ügyvezetője, Rakaczki Zoltán a következőket mondta Gergő jövőjét illetően:

„A TFSE-ben szeretnénk közösen megteremteni neki a lehetőséget a hazai és a nemzetközi egyetemi sportversenyeken induláshoz, egyszersmind ahhoz, hogy más, kiemelten rangos viadalokon is rajthoz álljon, például az idén rendezendő Európai Egyetemi Játékokon és az Universiadén. Céljai elérésében természetesen mindenben segíti őt az egyetem és az egyesület.”

Köszöntünk a TFSE-ben! Sok sikert kívánunk a folytatáshoz!!