Férfi NBII Futsal

Az alapszakasz győzteseként vághatunk neki az utolsó fordulónak!

Férfi futsalcsapatunk a mai nap során játssza le a bajnokság alapszakaszának utolsó fordulóját a Tihany ellen idegenben, mégpedig biztos első helyezettként, köszönhetően a szezon eleje óta mutatott páratlan teljesítménynek.

A Póta Balázs irányította gárda tizenöt sikert, öt döntetlent és mindössze egy vereséget tudhat a háta mögött, így az élről vághat neki a felsőházi rájátszásnak. A közvetlen riválisok ellen, mint az Újpest, Mad Dogs és a Haladás egyaránt veretlenek maradtunk és a gólkülönbségünket tekintve messze-messze kiemelkedünk a mezőnyből. Egyedül a lőtt gólok terén vagyunk elmaradva, de amíg ennyire kevés alkalommal zörgetik meg a hálónkat, aligha bánjuk ezt.

Nem csak a mi első helyünk, hanem a rájátszásba jutott többi alakulat kiléte is fix már: UTE, Haladás, Mad Dogs, Pécs és Nagykanizsa – ezek a formációk várnak ránk az idény hátralevő részében. A vitt pontok a következőképpen alakulnak: 7-5-4-3-2-1. A rájátszás pontos menetrendje még nem ismert, de amint hivatalossá válik rögtön beszámolunk róla.

Egy pár szót a soron következő ellenfelünkről is ejtsünk: a tihanyiak stabil középcsapati státuszt képviselnek, rendkívül kellemetlen rivális, masszív védekezéssel. Legutóbb 1-1-es félidő után tudtunk további három gólt szerezni, azonban mind a három kő kemény munka árán jöhetett csak létre, így ezúttal sem számítunk másra, meglehet kvázi nekik is tét nélküli ez mérkőzés, de kiváló alkalom lehet a rájátszásra való felkészülés szempontjából.

Kezdés: 19:30

Helyszín: Tihanyi Sportcsarnok

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!