Futsal Női NBI

Magabiztos siker!

Női futsalcsapatunk az újonc Újpesttel csapott össze a szombati nap során, ahol az alapszakasz második helyének bebiztosítása volt a cél. Legutóbb 7-2, azelőtt 1-6 arányban diadalmaskodtunk a lila-fehérekkel szemben.

Az összecsapásnak esélyeshez méltó módon vágtunk neki és még a tizedik perc előtt sikerült megszerezni a vezetést, köszönhetően Kovács Szilviának. Mivel az újpestiek idén meglepték a Tolnát, így tudtuk, hogy ezúttal sem mehetünk biztosra és törekedtünk újabb gólokat lőni. A hatalmas félidei hajrának hála ez összejött, ugyanis előbb a 19., majd a 20. percben is megzörgettük a hazaiak hálóját, így biztos előny tudatában mehettünk pihenni a szünetre.

A fordulás után mutatott némi életjelet az újpesti gárda is, bár végül egy elkerülhető gól landolt a mi kapunkban, de a játék már csak ilyen, néha előfordul az öngól. Több veszélyes helyzetet nem nagyon jegyezhettek fel a lilák, jóval inkább a mi akaratunk dominált. Kota Gabi, majd Balogh Noémi is feliratkozott a góllövők közé, ezzel pedig ki alakult a végeredmény.

Végeredmény: Újpest FC – TFSE-BESTRONG  1-5 (0-3)

A folytatásban a válogatott kerül az előtérbe, amiről nemsokára részletesebben is beszámolunk. Az alapszakasz utolsó mérkőzésére április 2-án, szombaton kerül sor a Budaörs otthonában, majd jönnek a bajnoki helyosztók és a Magyar Kupa négyesdöntő is, amiken már biztosan a DEAC lesz az ellenfelünk!

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!