Férfi NBII Futsal

96-os gólkülönbség?! IGEN

Férfi Futsalosaink eszméletlen meneteléséről már többször hírt adtunk korábban. Az NB2 nyugati csoportjának alapszakaszát 9 pontos előnnyel vezetik, és minden esélyük megvan a rájátszásban az első osztályért harcolni.

Hétfőn ahhoz a REAC-SISE csapatához látogattak a fiúk, aki ellen az odavágón 2019 októberében, egy gólgazdag mérkőzésen sikerült 18-0-ra felülkerekedni. A feladat most is adott volt: 3 pontot szerezni!

Rákospalotai ellenfelünk közel 10 percen keresztül sikeresen megakadályozott minket a gólszerzésben, majd beindult a sorozatgyártás, és a félidőig 5 találatot jegyezhettünk az alábbi sorrendben: (Lipl, Csernai, Fodor, Csernai, Szalmás).

Félidőben: 0:5
A megnyugtató előny tudatában belefért egy gól a második félidő kezdetén a hazaiaktól, amit mi más követhetett, mint egy Dudás, majd egy Szalmás találat a mi oldalunkról.

1:7-es állásnál ismét 10 perc gólcsend jellemezte a játékot, ami a véghajrá utolsó 5 minutumában megint felborult és egy hazai találatot követően, 3 villámgyors góllal (Lipl, Csernai, Csernai) zárták le fiaink a mérkőzést 2:10-es végeredménnyel.

Ezzel az eredménnyel 96-os lett a TFSE gólkülönbsége, ami minden adatnál jobban tükrözi a srácok erejét!


Gratulálunk & így tovább!
#hajrátfse