Futsal Női NBI

Idegenben jó az X

Női Futsalcsapatunk első helyről várhatta az NB1 legutóbbi fordulóját, melyre tegnap (01.19.) este 18:30-tól került sor Gyulán, a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban.

Esélyesként léphettünk a pályára, ugyanis az őszi odavágon Folk és Bokor góljaival, illetve Pádár duplájával 4-2-re bizonyultunk jobbnak az „Amazonokként” becézett gyulai csapatnál. Továbbá 4 helyezéssel és 12 ponttal álltunk előttük a találkozót megelőzően.

Ennek megfelelően offenzív játékkal kezdtek be a hölgyek, melyre az első félidőben nem volt ellenszere a hazai alakulatnak.
A 11. percben Pádár Anita talált a kapuba, majd az első játékrészt lezáró dudaszó előtt Gruber Brigitta bővítette a TFSE góljainak számát.

A második játékrészre más képe lett a találkozónak. A hazai csapat felszívta magát és két gyors góllal egalizálta az eredményt Mázik és Bálint góljaival a 27. és a 31. percben.

A második gól után nem tudtak dűlőre jutni a felek, így maradt a pontosztozkodás.

Ezzel az eredménnyel lányaink maradtak az első helyen, 4 ponttal megelőzvén a második helyen (két meccsel kevesebbet rendelkező Kiskunfélegyházát).

A lányok következő mérkőzésére is idegenben kerül sor, Február 9-én a WSH-Palmfood Tolna-MÖZS otthonába látogatunk.

Hajrá csajok!
#hajrátfse