Férfi NBII Kézilabda

Vereség a szezonnyitón!

Férfi kézilabdásaink a tavalyi idénnyel ellentétben nem az Északi, hanem a Déli csoportban vágtak neki a 2021/22-es pontvadászatnak! Első mérkőzésünkre hazai pályán, a Csepel DSE gárdája ellen került sor.

Gyurcsovics Endre 13 góljával a mezőny legeredményesebb játékosa volt.

Az első negyedóra rendkívül szoros játékot hozott, egyik fél sem tudott egy gólnál nagyobb különbséget kialakítani. Tíz perccel az első félidő előtt aztán jött az áttörés. Madár Balázs kétpercese után kénytelenek voltunk üres kapuval támadni. A vendég csepeliek ezt könyörtelenül ki is használták, így végül öt gólos előnnyel mehettek a nagyszünetre.

Első félidő: TFSE – Csepel DSE (12-17)

A második játékrész elején sikerült három gólra is feljönnünk, de a két csapat közti differencia kezdett állandósulni. Nem sikerült fogást találni a csepelieken, akik a mérkőzés teljes egészében kiegyensúlyozottan játszottak, a győzelmük pedig egy percig sem forgott veszélyben. A mieink ezzel a vereséggel sajnos ott folytatták, ahol tavaly abbahagyták.

Punyi Patrik 6 gólig jutott.

Végeredmény: Első félidő: TFSE – Csepel DSE (30-35)

A vereség ellenére mindenképp meg kell említeni, hogy a srácok a végsőkig küzdöttek és mindent megtettek a győzelemért. Gyurcsovics Endre a maga 13 góljával az összecsapás legeredményesebbjének bizonyult, de Punyi Patrik 6 gólja is megsüvegelendő!

A mérkőzés jegyzőkönyve itt, a találkozó eseménylistája pedig itt érhető el!

Hajrá srácok! Hajrá TFSE!!