Férfi NBII Futsal

Újra élre álltunk!

Férfi futsalosaink gólszegény mérkőzésen múlták felül a Nagykanizsát idegenben, miközben a lila-fehér rivális Újpest döntetlennel zárt Szombathelyen. Az eredmények kedvező alakulásának értelmében a 4. fordulót követően listavezetők vagyunk és újra a saját kezünkben van a sorsunk az NB I-es feljutás kapcsán.

A hétfő esti zalai túrát a házigazda kezdte élesebben, náluk volt az irányítás, leleményesebbnek mégis mi bizonyultunk, miután gólkirály aspiránsunk, Petroff Norbert a 16. percben megszerezte a vezetést nekünk. Egygólos félidei vezetéssel vonulhattunk a szünetre (0–1).

A második játékrész hasonlóan alakult az elsőhöz, megállás nélkül nyomtak a hazaiak, aztán az egyik támadást követően azonnal kontrázni tudtunk és a 31. percben Kovács Balázs révén megdupláztuk az előnyünket. A végjátékban még az is belefért, hogy szépítsen a Nagykanizsa, melyet így 1–2 arányban múltunk felül.

NB II. Nyugati csoport Felső-ház 4. forduló

Nagykanizsa – TFSE-11Teamsport 1–2 (0–1)

Gólszerzőink: Petroff, Kovács B.

Győzelmünkkel párhuzamosan döntetlenre zárt az Újpest a Haladás otthonában (3–3), így a tabella élére ugrottunk 12 ponttal. Mögöttünk 11 megszerzett egységgel az UTE áll, 7 pontos a Nagykanizsa, a BEAC és a Haladás kettőse pedig 3–3.

Soron következő mérkőzésünkre pénteken este 20:45-től kerül sor hazai környezetben a Haladás II. ellen. A vasiakkal szemben eddig hibátlan a mérlegünk, kétszer is győzelemmel zártunk velük szemben. Elsőként 3–4 arányban múltuk felül őket idegenben, majd itthon 6–0-ra gáláztunk ellenük.

Bravó srácok, így tovább!