Férfi NBII Futsal

Újra a győztes úton!

Férfi futsalcsapatunk hosszú idő után szenvedett vereséget a Haladás otthonában és talán először tűnt úgy az idényben hogy nem tudunk mit kezdeni aktuális ellenfelünkkel, így a Pécs ellen a győztes útra való visszatérés volt a cél.

A felek eddigi három meccsén egy alkalommal győzedelmeskedtünk a legutóbbi kettőn pedig ikszeltünk a baranyai gárdával. A viadalt ezúttal is lendületesen kezdtük és a vezető találatot is mi jegyezhettük Petroff Norbinak köszönhetően. Az első gól után azonban elmaradt a korábban tapasztalt nagy gólzápor, de ami a legfontosabb, hogy az előny nálunk maradt. Az első húsz perc nem hozott több eseményt, így egygólos TFSE vezetésnél mehettek pihenni az alakulatok.

A fordulás nem hozott gyökeres változást a mutatott játék tekintetében, igyekeztünk magunknál tartani az irányítást, illetve további gólokat lőni, ami aztán össze is jött: Petroff Norbi másodjára is beköszönt, majd egy perccel rá Hegyi Áron, aki hosszú idő volt ismét eredményes.

Az összecsapás hajrájára fordulva egyre kevesebb ellenállást tanúsított a vendég pécsi formáció, ennek ellenére meg tudták szerezni a becsületgólukat, ami egyben a végeredményt is jelentette.

Végeredmény: TFSE-BESTRONG – PTE PEAC-B BUILD&TRADE  3-1 (1-0)

A sikernek hála hat pontra nőtt az előnyünk négy körrel a bajnokság vége előtt. A következő ellenfelünk pedig az UTE lesz május 8-án hétfőn!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!