Férfi NBII Futsal

Az UTE vendégeként folytatjuk!

Férfi futsalcsapatunk sikerrel vette a Pécs elleni összecsapást, ezzel kijavítva a két héttel ezelőtti szombathelyi csorbát, így most hat pont előnyük van előbbivel szemben, négy körrel a bajnokság vége előtt. Következő riválisunk az UTE lesz!

A rájátszásra fordulva úgy tűnt, az újpestiek lesznek a legfőbb riválisaink, de aztán egészen a negyedik meccsig kellett várniuk, hogy megszerezzék első pontjaikat. Sem a Nagykanizsa, sem a Pécs, sem ellenünk nem bírt a lila-fehér formáció, amivel gyakorlatilag el is úszott az élvonalról dédelgetett álom. Becsületükre szólva azóta a Haladást és a Mad Dogs-t is könnyedén múlták felül, de így is távol vannak a vezető helytől.

Ami pedig a mieinket illeti: négy mérkőzéssel a szezon vége előtt hat pont az előnyünk, ami mindenképp önbizalomra ad okot, ráadásul, ha úgy alakul, akár korábban is bajnokok lehetünk, de ehhez persze a többiek botlása is kell. Mindenesetre a mostani viadalnak is száz százaléknál nagyobb erőbedobással fogunk nekivágni, bízva a jobbnál jobb eredményben.

Kezdés: 20:30

Helyszín: UTE Atlétikai Stadion

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!