Férfi NBII Futsal

Újabb siker!

Férfi futsalcsapatunk újabb fontos mérkőzést játszott a bajnokságban és ezúttal is komoly ellenféllel szemben kellett megmérkőznie, hiszen az a Mad Dogs volt a soron, amely alakulatot eddig még nem sikerült legyőzni, így a cél nem is lehetett más.

A felek idei két találkozóján összesen két találat született, egy ide és egy oda, a másik viadalon pedig gólnélküli döntetlen született. Ez a statisztika aztán az első félidőben megdőlt, ugyanis három találat is született alig húsz perc elteltével, de a balansz ezúttal nem volt meg, és szerencsére nem arra dőlt a mérleg nyelve. Bő tíz percnyi játék kellett a vezetés megszerzéséhez, a gólszerző Petroff Norbi.

A vezető találat megnyugtatott minket, aminek hála egyre magabiztosabbak lettünk, ez pedig tökéletesen megágyazott a következő találatoknak: – előbb Dudás Dani vette be az ellenfél kapuját, majd Petroff Norbi szerezte meg a maga második és a csapat harmadik gólját, így tekintélyes előny tudatában mehettünk pihenni (0-3).

A fordulás után sem hagyott alább az általunk diktált lendület, hiszen alig egy perc alatt ő neve is felkerült a gólszerzők közé, ezzel már-már eldöntve a párharcot. Természetesen a srácok a folytatásban sem vettek vissza, igyekeztek kontroll alatt tartani az ellenfelet és ez az esetek döntő többségében össze is jött. Egyetlen apró szépséghibaként lehet feljegyezni az utolsó percet, amikor is szépített a hazai formáció, de ez egyáltalán nem szegte kedvünket, hiszen újabb nagyon fontos három pont került a csapathoz!

Végeredmény: Mad Dogs FC – TFSE-BESTRONG  1-4 (0-3)

Folytatás két hét múlva hazai pályán, a Nagykanizsa ellen!

Szép volt srácok!!