Férfi NBII Futsal

Újabb meghatározó meccs előtt!

Férfi futsalcsapatunk bő két hét után lép pályára ismét a bajnokságban, ezúttal a 4. helyen álló Mad Dogs gárdája fogad minket.

A Biatorbágyra bejegyzett formáció az – UTE mellett – egyik legnagyobb riválisunknak számított, de azóta többször is pontot/pontokat hullajtott, így Haladás VSE II. megelőzte, a pécsiek pedig beérték őket, de az alapszakaszbeli ennek ellenére is abszolút valós cél lehet.  Tizenkét győzelem, két döntetlen és öt vereség a mérlegük, három körrel a rájátszás megkezdése előtt. Legutóbb sima, 11-3-as sikert könyvelhettek el a Hidegkút ellen.

A mieinket illetően csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, hiszen az UTE-vel szembeni második győzelmünkkel gyakorlatilag bebiztosítottuk vezető pozíciónkat a bajnokság jelen szakaszára, de persze a maradék három meccsen sem maradhatunk tétlenek. Mindössze egy vereség a számlánkon, ami kvázi – a nagyszámok törvénye miatt – elkerülhetetlen volt, viszont azóta töretlen a lendület és remélhetőleg ez a folytatásra se lankad. A mostani összecsapásra – ellenfelünkhöz hasonlóan – egy igazi gálával hangoltunk, ugyanis tizenhét gólt rúgtunk és mindössze kettőt kaptunk a Tolna elleni megmérettetésen.

Az biztosra vehető, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés: a Mad Dogs-nak hajtani kell a dobogóra, nekünk pedig őrizni a helyünket, így biztosan érdemes élőben megtekinteni a két fél viadalát, ami ma 20:30-kor veszi kezdetét a Gyáli Sportcsarnokban.

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!