Futsal Női NBI

Micsoda fordítás!

Női futsalcsapatunk egy igazi rangadón mérettette meg megát a hétvége során, mégpedig a közvetlen rivális Tolna ellen. A találkozó tétje az alapszakaszbeli második helyünk volt, hiszen egy vereség esetén ez könnyen veszélybe is kerülhetett volna, viszont ellenkező esetben gyakorlatilag bebiztosítottnak tekinthettük a helyünket.

A lehető legszörnyűbb forgatókönyv szerint kezdődött számunkra a találkozó, hiszen előbb a 3., majd a 4. percben is betaláltak a tolnaiak, így gyorsan rendeznünk kellett a sorokat a pontmentés érdekében. Szerencsére a korai pofon megtette a kellő hatását és még a szünet előtt összejött a szépítés Balogh Noéminek köszönhetően. A hőn áhított egyenlítés azonban nem jött össze húsz perc elteltével, így a meccs folytatására maradt ez a restanciánk.

A fordulás után jóval frissebben és hatékonyabb támadásokkal tudtunk operálni, aminek a gyümölcse mindössze öt minutum alatt be is érett: Balogh másodjára is eredményes tudott lenni, ennek megfelelően egy teljesen új mérkőzésre volt kilátás a maradék szűk negyedórára. Mind az ellenfél, mind a mi oldalunkról voltak lehetőségek, de gól egyik helyzetből sem született. Fontos megjegyezni, hogy az egy pont is megfelelő lett volna számunkra, de szerencsére a lányaink ennél jóval nagyravágyóbbak voltak és mindent a győzelemnek rendeltek alá. A legutóbb a tolnaiak mellett volt a szerencse, de ezúttal mellettünk tette le a voksát: Varga Adél egy szép összjáték után juttatta a labdát a hálóba, amivel a végeredmény is megszületett.

Végeredmény: 2F-BAU Tolna-Mözs – TFSE-BESTRONG  2-3 (2-1)

Szép volt csajok! Gratulálunk! Folytatás vasárnap hazai pályán a DEAC ellen!