Kézilabda Női NBII

Szegény embert az ág is húzza…

NB II-es női kézicsapatunk Csepelre látogatott a bajnokság 2. fordulójában és sajnos nem csak a vereség miatt vált szomorúvá a találkozó. A félidőhöz közeledve vezettünk, de egyik játékosunk, Hauff Silje súlyos sérülést szenvedett és kórházba kellett szállítani a helyszínről.

Az első játékrész biztatóan alakult, fokozatosan növeltük már az első perctől az előnyünket és kevesebb, mint negyedóra játékot követően már 4:8-ra vezettünk. Ahogy haladtunk előre a mérkőzésben ellenfelünk kezdett visszazárkózni, de nem ez volt a legnagyobb a gondunk. Alig 2 perccel a szünet előtt Hauff Silje (aki ekkor már 3 gólt szerzett) olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani.

A második játékrészre ez teljesen rányomta a bélyegét. Megtört a kezdeti lendület és teljesen kizökkentek a lányok, amit a házigazda nem is volt rest kihasználni. A 38. percben sikerült kiegyenlíteniük, majd a vezetést is átvették. Onnantól kezdve végig dominálták a meccset, azonban Herbert Krisztián tanítványainak példaértékű volt a hozzáállása még a vereség ellenére is.

NB II. „F” csoport
Csepel DSE – TFSE 29:25 (10:12)
ÁMK Sportcsarnok, Budapest

A lányok következő mérkőzésére ismét idegenben kerül majd sor a SZISE ellen 09.24-én kora délután, 13:00-tól.

Mielőbbi jobbulást Silje!