Férfi NBII Férfi NBII Futsal Kézilabda Kosárlabda Női NBI Női NBI/A

4 hazai mérkőzéssel vár minket a hétvége!

Kimondani is hidegrázós, de immáron valódi otthonunként tekinthetük a Csörsz utcai Dr. Koltai Jenő Sportközpontra. A komplexumban napi szinten járva-kelve azon kapjuk magunkat, hogy élettel teli, pezsgős atmoszféra járja körbe a TF új otthonát kora reggeltől egészen késő estig, legyen szó hétköznapokról vagy éppen hétvégéről.

A TFSE csapatsportágai szinte kivétel nélkül itt játszhatják hazai bajnoki mérkőzéseiket, első fecskeként férfi kézilabdázóink sikeréért szoríthattunk múlt vasárnap, ahol végül hatalmas különbségű siker született. Ezen a héten már négy mérkőzésünkre is ki lehet látogatni a Csörsz utcába, kifejezetten széles palettán fogadjuk a sportszerető közönséget.

Pénteken és vasárnap is dupla mérkőzésekkel várunk minden kedves érdeklődőt!

PÉNTEK

16:45 – Kosárlabda (Női NB I.A – edzőmérkőzés)
TFSE-MTK – KSC Szekszárd

Női kosárlabdázóink gőzerővel készülnek a szeptember 30-án rajtoló bajnokságra. Hegedűs Péter tanítványai hétről hétre edzőmérkőzéseken igyekeznek tapasztalatot szerezni, mostanra pedig kész csapattá érett a TFSE-MTK. Éppen ezért fontos valódi főpróbát tartani, melyre péntek délután kerül sor egy kifejezetten nívós ellenféllel szemben. A magyar női kosárlabdázásban túlzás nélkül nevezhetjük fellegvárnak Szekszárd városát. A tolnaiakkal több ponton is összeértek a szálaink a nyári transzferek során. A KSC ikonja, Theodoreán Alexandra kettő nálunk töltött év után tért haza, fiatal centerünk, Horváth Dóra pedig pont Szekszárdról érkezett hozzánk, mellettük a születésnapját ezen a héten ünneplő Szabó Fanni is erősítette már a tolnaiak sorát.

20:45 – Futsal (Férfi NB II. – 2. forduló)
TFSE-11teamsports – UTE

Férfi futsalcsapatunk felemásan kezdte a 2023/24-es bajnoki kiírást, Szombathelyen felemelő sikert arattak a srácok, majd Dunaújvárosban némileg meglepetésre alulmaradtak egy olyan találkozón, ahol egyébként jól játszottak. A csapat jelentős átalakuláson megy át, egyre több TF-es hallgató játszik a csapatban, sokan NB I-es rutinnal a lábukban csatlakoztak hozzánk, a mag viszont továbbra is állandó és folyamatosan tetten érhető a fejlődés. Az új csarnokban most lép először pályára éles bevetésen férfi futsalcsapatunk, ráadásul egy olyan ellenféllel szemben (UTE), mely erődemonstrációval nyitotta az idényt. Ezúttal biztosan azon lesznek játékosaink, hogy méltó nyitányt varázsoljanak az új otthonukba, ugyanakkor nagyon nehéz dolguk lesz a patinás lila-fehérekkel szemben.

VASÁRNAP

14:00 – Kézilabda (Férfi NB II. – 3. forduló)
TFSE – Kistext

Veretlenül, az NB II. „B” csoportjának éléről várják férfi kézilabdázóink a hétvégi, Kistext elleni összecsapást. Ujvári Bence csapata előbb drámai csatában múlta felül egy góllal a Dunakeszi alakulatát, majd az új hazai pálya első tétmérkőzéses bevetésén kiütötte az évek óta riválisként fémjelzett Budakalászt 37:21 arányban. Az aktuális ellenfél még egyszer sem lépett pályára a szezonban, mindkét fordulóban 0:10-es végeredmény került a nevük mellé, így nem tudunk nyilatkozni az erőviszonyokról, az azonban garantált, hogy a mieink mindent meg fognak tenni sorozatban harmadik sikerükért és az elsőség megtartásáért.

17:00 – Futsal (Női NB I. – 3. forduló)
TFSE-11teamsports – DVTK-Vénusz

Veretlenül várja első hazai megmérettetését női élvonalbeli futsalcsapatunk. A lányok először idegenbeli derbin múlták felül a Tolnát, majd meglepetésre 4–4 arányban döntetlent játszottak a tavalyi évben bukdácsoló Újpest otthonában. Kudarcnak semmiképpen nem lehet nevezni a legutóbbi szereplést, inkább jelzésértékű tényként aposztrofálhatjuk, hogy az eddigi topcsapatok mellé új kihívók léphetnek fel. Ilyen kihívó lehet az első osztályba frissen feljutó DVTK-Vénusz is, mely a szezonnyitó mérkőzésen meglepetésre győzni tudott az elmúlt években éremért harcoló Budaörs otthonában. Ahogyan a többi csapatunknál is elmondtuk, itt is igaz lehet az, hogy az új otthon hozzáad a csapat teljesítményéhez, éppen ezért várunk hazai sikert a lányoktól.

A fenti mérkőzéseken egytől egyig lehetőségetek nyílik csatlakozni a T-középhez és gyűjteni a matricákat az új szurkolói felsőhöz. Ezzel kapcsolatban minden részletet megtaláltok ITT:

Gyertek meccsekre minél többen és szurkoljatok a TFSE sportolóinak!