Férfi NBII Kézilabda

Ennél méltóbb módon nem is lehetett volna csarnokot avatni!

Az NB II-es férfi kézilabda „B” csoportjának 2. fordulójára már az új, Dr. Koltai Jenő Sportközpontban került sor. Ujvári Bence tanítványai a Budakalászi SC-vel csaptak össze és mértek rájuk megsemmisítő csapást, de nem csak az összecsapás szolgáltatott fantasztikus hangulatot!

A mérkőzés kezdetét jelző sípszó után senki nem gondolta volna, hogy ilyen falba fog ütközni a vendégcsapat. Alig léptünk át a 3. percbe, máris 4:0-ra vezettünk és ez a különbség egyre csak nőtt, ahogy haladtunk előre. Riválisunk edzője szó szerint toporzékolt mérgében, de nem ő tehetett róla, hogy Bódy Botond mindent, még a legyet is elkapta röptében. Az elképesztő kapusteljesítménynek is hála az első félidőben 19:10-re vezettünk.

A folytatásban sem kellett várnunk, máris 10 gólra szakadtunk el ellenfelünktől. A szó szoros értelmében tehetetlenek voltak a védelmünkkel szemben, nekünk pedig majd minden támadásunk eredményesen zárult. Külön öröm volt látni, hogy a hajrába fordulva 16-os különbségnél is ugyan azzal a lendülettel mentek végig az akciók, mint a meccs kezdetén. Tovább fokozta a hangulatot, hogy a T-közép szurkolói brigádja elejétől a végéig buzdította a fiúkat és ehhez a népes közönség is asszisztált. Végül 37:21-re nyertünk!

NB II. „B” csoport
TFSE Budakalászi SC 37:21 (19:10)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Boti kapusteljesítményén kívül meg kell még említeni Bohuniczky Bátort és Szabó Mátét, akik 7-7 találatig jutottak, illetve szorosan a nyomukban Molnár Kolost 6-tal. A srácok következő mérkőzésükön a Kistext együttesét fogadják.

Forrás: new.mksz.hu
Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Gratulálunk a győzelemhez!