Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Szegeden zárjuk az évet!

Extraligás férfi röplabdásaink utolsó idei mérkőzésükön a Szegeden csapata ellen lépnek pályára vasárnap este 18 órától.

Aktuális ellenfelünk hozzánk hasonlóan 9 ponttal, 2 vereséggel és 3 győzelemmel az alsóház 2. helyén áll, holtversenyben a TFSE csapatával. Az első helyen 12 ponttal a MEAFC trónol, míg sereghajtóként 0 ponttal a DKSE csapatát említhetjük.

 Nagy Gergely tanítványai a rájátszás első felvonásában a szegedieket 3:1-es mérkőzésen múlták felül hazai környezetben. Ha csapatunk ismét győzelemmel hagyja el a pályát, akkor második helyen végezhetnek az alsóházban.

Röplabdásaink teljes gőzerővel készülnek idei utolsó megmérettetésükre, ahol mindent meg fognak tenni, hogy sikerrel zárják a 2023/24-es idényt.

Csapatunk liberója, Tepszis Ákos gondolatai az idei szezon utolsó mérkőzés előtt: „A szezonban az utolsó, egyben legfontosabb mérkőzésünket fogjuk lejátszani vasárnap. Mind a két csapat megmutatta már, hogy bármire képes, ezért bízom benne, hogy egy kiélezett, izgalmas mérkőzést láthatnak majd a szurkolók. Egyértelműen a győzelem a cél, de ehhez az egész csapatnak a maximumot kell nyújtania, illetve szeretném, ha elégedetten tudnánk befejezni ezt az évet.”

Férfi Extraliga rájátszás (9-12. hely) – 6. forduló
Vidux-Szegedi RSE – TFSE (04.21. 18:00)
Szeged Városi Sportcsarnok, Szeged

Hajrá srácok, hajrá TFSE!