Futsal Női NBI

Női Futsal NBI kerethirdetés 2021/22

Női futsalcsapatunk a 2021/22-es idényben is az élvonal tagjának mondhatja magát. A tavalyi keret jórészt egyben tudott maradni, azonban edzői fronton változás történt, ugyanis idéntől Ferenczi Anna veszi át az edzői teendőket, de akár játékosként is számíthatunk rá. Az alábbiakban megismerhetitek a TFSE-BeStrong NBI-es keretét.

Kapusok:

Ősz Csenge Csenge a tavalyi szezon elején a tőle megszokott magabiztossággal őrizte a kapunkat, azonban az idény második felét sérülés miatt kénytelen volt kihagyni. Reméljük idén minden stimmelni fog!

Boros Andrea – a rutinos hálóőr az NBII-ben szereplő Viadukt SE Biatorbágy csapatától érkezett hozzánk és vált ezzel párhuzamosan Ősz Csenge kihívójává a kapus poszton.

Mezőnyjátékosok:

Dióssy Dorottya – Dorka ugyan nem kapott annyi lehetőséget tavaly, mint amennyit szeretett volna, azonban meccsről-meccsre egyre magabiztosabban játszott és joggal bízhat több játékpercre az előttünk álló idényt illetően.

Folk Zsuzsanna – Csapatunk évek óta meghatározó tagja, évről-évre bizonyítja klasszisát és járul hozzá tömérdek góllal a csapat teljesítményéhez. Bízunk benne, hogy ez ezúttal sem lesz  másként!

Gruber Brigitta – Brigit is hátráltatta egy kisebb sérülés az elmúlt szezonban, de ettől függetlenül, ha rendelkezésre tudott állni, mindig a maximumot tudta hozni!

Kovács Szilvia – Rutinos játékosunk egy évnyi kitérő után tért vissza hozzánk tavaly a TFSE-be, a mi legnagyobb örömünkre.

Králik Fanni – Fanni tavaly jórészt csereként kapott lehetőséget Csernai mestertől, de amint megkapta az esélyt, egyből tudott élni vele, így az idei szezonra cél a kezdő ötös!

Winternitz Katalin – A szakosztály technikai vezetése mellett a pályán is kiveszi a részét a munkából, mondhatni igazi mindenes.

Bagdi Csilla – Futsal szakosztályunk másik vezetője egy év kihagyás után tér vissza a Fáy utcába. Csilla a tavalyi szezonban sem volt tétlen, hiszen a Női ¾ pályás bajnokságban szerepelt csapatával, a Vikino Mester-METIS II.-vel.

Bozsik Nikolett – Niki szintén a Biatorbágyról érkező kontingenst erősíti, ahol a legutóbbi idényben 22 mérkőzésen 25 alkalommal volt eredményes. Valami hasonlóval idén is elégedett lehetne.

Ferenczi Anna – Nem csak játékos, hanem edző poszton is erősítettünk, de Anna helyzete ennél jóval speciálisabb, ugyanis mint játékos-edző érkezett hozzánk, szintén Biatorbágyról. Kiváncsian várjuk miként szerepel vele az élen női csapatunk!

Suhajda Anita – Anita személyében újfent egy biatorbágyi játékosra tettünk szert, aki szlovák csapatokban is szerepelt már. A tavalyi évadot 16 góllal zárta, és gyaníthatóan hasonlókban gondolkodik az idénre is.

Tóth Krisztina – Krisztina nagyon komoly bizalmat élvezhetett legutóbbi csapatánál, a Viadukt SE-nél, ahol végigjátszotta az egész szezont!