Kézilabda Női NBII

Nehéz meccsre készülünk!

NBII-es női kézicsapatunk ezen a hétvégén az 5. helyen álló Pénzügyőr SE U22 alakulatához „utazik”. Az idézőjel azért indokolt, mivel a mi hazai pályánktól csupán 300 méterre található a zöld-fehérek sportcsarnoka.

A Pénzügyőr 2022-ben három mérkőzésen lépett pályára, ezeken minden kimenetelből (Gy: Vecsés, D: Érd U22, V: ENUSE) jegyezhetett egyet. Ezzel szemben mi négyből háromszor (Mizse KC, Malév és Inárcs-Örkény) nyerni tudtunk, csak a Szigetszentmiklóson nem találtunk fogást.

Az egymás elleni őszi rangadón 25–19 arányban tudtunk nyerni, ez pedig azóta is fájó lehet a Pénzügyőrnek, ugyanis ezen a találkozón lőtték eddigi legkevesebb góljukat a szezonban. Akkor a jó védekezésünk volt a döntő és reméljük ezúttal is hasonlóan uralni tudjuk majd a mérkőzést!

A két fél között 6 pont adódik úgy, hogy a házigazda egy mérkőzéssel kevesebbet tudhat maga mögött, mint lányaink. Herbert Krisztián feladata nehéz jelenleg, ugyanis több játékosa is sérült, beteg vagy nem 100%-os. Az alapból bő keret és a kitartó edzésmunka ilyenkor lehet nagy segítségére edzőnknek és az ép játékosoknak, akik egytől-egyig győzelmi szándékkal érkeznek a vasárnap délelőtti összecsapásra.

03.27. 10:00 – Pénzügyőr Sportcsarnok, Budapest
Női Kézilabda NBII dél – 16. forduló
Pénzügyőr SE U22 (5.) – TFSE (3.)

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!