Férfi NBII Kézilabda

Irány Dabas!

Hektikus formát tudhat magáénak férfi kéziseink soron következő ellenfele, a Dabas KC VSE U23, ugyanis 2022-ben játszott 4 mérkőzésén 2 győzelem – 2 vereség a mutatója, ráadásul mindegyik találkozó nagy különbségű végeredménnyel zárult (GY: Martonvásári KSE, Bugyi SE – V: Szigetszentmiklósi KSK U23, Mizse KC).

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Nekünk is hasonlóképpen indult az év, de különbséget jelenthet, hogy míg aktuális ellenfelünk kikapott a Szigetszentmiklóstól 30–23-ra, addig mi a legutóbbi fordulóban szoros küzdelemben múltuk felül őket 28:26-ra hazai pályán.

Forrás: MKSZ

De nem csak az aktuális forma azonos a két csapatnál, ugyanis az első mérkőzés 28–28-as döntetlennel zárult még októberben. Az viszont nem elhanyagolható tény, hogy a csapatok idei két győzelméből a Dabasnak a Bugyi SE-t (11.) és Martonvásár KSE-t (12.) sikerült kiütnie, míg mi sokkal komolyabb ellenfelekkel néztünk szembe!

Forrás: MKSZ

Először a közvetlen előttünk tanyázó 9. helyezett Dunaharasztit, majd az előző fordulóban a 4. helyezett Szigetszentmiklóst is legyőztük! Ez utóbbi hatalmas bravúr és fontos nagyon fontos győzelem volt.

Forrás: MKSZ

Dabas KV VSE U23 – TFSE (03.26.)
OBO Aréna, Dabas

Hajrá srácok, hajrá TFSE!