Férfi NBII Kézilabda

Felemelő győzelem a Dabas otthonában!

Férfi kéziseink folyamatosan javuló formát mutatnak az elmúlt időszakban. Datzuk Péter fiai több magabiztos sikert is jegyezhettek már hazai pályán, azonban a vendég győzelmek terén még váratott magára az áttörés a szezonban.

A fiúk ezúttal a tabella középmezőnyében helyet foglaló Dabashoz látogattak. Az aktuális ellenféllel szemben ősszel drámai körülmények között tudtunk döntetlent elérni, ezúttal pedig idegenben okoztunk kellemes meglepetést.

A kezdő sípszótól fogva hatékony játéknak örvendhettünk. Ludvig Benedek öt perc alatt háromszor volt eredményes, így nálunk volt az előny már az elején. Kifejezetten gólgazdag első félidőt láthattak a kilátogatók, ahol a 22. percben már 10–17-re vezetett a TFSE, majd a házigazda gyors felzárkózását követően a 30. percre 16–17-re módosult az eredmény.

A szünet által jött frissítés jót tett nekünk, ugyanis a második félidőre megint jobb állapotban érkeztünk, mint a dabasiak. Végig vezettük a játékrészt, jól játszottunk és egy igazán fontos, felemelő sikert arattunk!

Forrás: MKOSZ

Dabas KC VSE U23 – TFSE
28–32 (16–17)

A tabella állása a fordulót követően:

Forrás: MKOSZ

A folytatásban (04.02. 15:00) hazai pályán fogadjuk a bajnokság toronymagas esélyesét, a Mizse KC-t. Ősszel 40–24-re nyertek ellenünk, a legutóbbi fordulóban pedig egy 56–25 arányú győzelemmel hangoltak az egymás elleni összecsapásra.

Hajrá srácok, hajrá TFSE!