Futsal Női NBI

Megvan a 13. győzelem!

NB I-es női futsalosaink még mindig veretlenül menetelnek, 16 forduló után 13 győzelem és 3 döntetlen szerepel a nevük mellett, ez utóbbiból kettőt a szintén hibátlan DEAC-cal játszottak. Most azonban újabb győzelemmel bővült a lista!

Viza Krisztián csapata lehengerlő teljesítményt nyújt a bajnokságban. A tegnap esti összecsapáson Újpestre látogattak, ahol korábban meggyűlt a bajuk a házigazdával, ugyanis az első találkozó 4-4-es döntetlennel ért véget. Ezt követően a hazai „visszavágó” 7-0-ás TFSE sikerrel ért véget és örömünkre a mostani mérkőzésen is hasonlóan szép eredménnyel zárult.

Az első félidőben negyed óra kellett, hogy megszülessen az első találat, de megérte várni. Kókány Regina gólja után, még a szünet előtt Balogh Noémi volt eredményes. A folytatásban szinte majdnem percre pontosan ugyan úgy érkeztek az újabb góllövők, először Varga Adél, aztán Kota Gabriella is feliratkozott erre a listára, így a végeredmény 0-4 lett a javunkra.

Újpest FC – TFSE-11Teamsports 0-4 (0-2)
Gólszerzőink: Kókány, Balogh N., Varga A., Kota

A tabella egyelőre változatlan és továbbra is úgy áll a helyzet, hogy az utolsó DEAC elleni párharc lesz a döntő ütközet, de ne szaladjunk ennyire előre. A hölgyeknek még jelenésük lesz Egerben pénteken a Magyar Kupa 3. fordulójának visszavágóján, illetve még egynéhány bajnoki is hátra van.

Gratulálunk a győzelemhez és sok sikert a kupameccsen!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás MLSZ