Futsal Magyar Kupa Női NBI

Az e heti menü: Bajnoki egy csipetnyi kupameccsel!

Élvonalbeli női futsalosaink sűrű heti program elé néznek. Első körben hétközi fordulóval indítanak az Újpest otthonában, majd pedig pénteken Egerbe utaznak a Magyar Kupa 3. körének visszavágójára!

Viza Krisztián tanítványainak nem lesz könnyű dolga kedd este a IV. kerületben. Legelőször nem sikerült dűlőre jutniuk a lila-fehérekkel, 4-4-et játszottak velük idegenben még szeptemberben, ám hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a mieink továbbra is veretlenek, ellenben házigazdánk azóta hatszor is vesztesként hagyta el a pályát és ezek között szerepel egy 7-0-ás TFSE hazai siker is.

Az újpestiek teljesítménye nagyon hullámzó, ezért sem szabad félvállról venni az összecsapást. Decemberben kikaptak a DVTK-tól, később megverték a Csepelt, januárban pedig legyőzték a Dunaújvárost és a Budaörsöt is. A mi lányaink ellenben sokkal stabilabb formát mutatnak. Ha csak a vendég eredményeket nézzük, 7 meccsből 5 győzelem, valamint 2 döntetlen szerepel a nevük a mellett és reméljük, hogy ezúttal nyerni tudunk az otthonukban!

NB I. – 16. forduló
Újpest FC – TFSE-11teamsports (02.06. 20:30)
Kistarcsai Városi Sportközpont

De ha már az idegenbeli szereplésnél tartunk, akkor még a heti menetrendhez tartozik egy egri kiruccanás is, ahol a Magyar Kupa 3. körének visszavágójára kerül sor. A januári mérkőzés, amelyet itt rendeztek a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban, 11-2-vel a javunkra ért véget. Mivel hétközit fognak játszani a lányok, így nem valószínű egy újabb, ilyen nagyarányú győzelem, bár ki tudja.

Leendő házigazdánk legutóbb 4-4-es döntetlent játszott az NB II. Keleti csoportjában a közvetlen mögötte álló Újfehértói Sportklubbal, holott korábban 10-4-re győzték le őket. Nekik ezen a héten csak 1 meccset kell játszaniuk, viszont a korábbi végeredmény alapján mi vagyunk az esélyesebbek és reményeink szerint a hármas sípszó után ismét győzelemnek örülhetünk!

Magyar Kupa 3. forduló (visszavágó)
Eger SE – TFSE-11TeamSports (02.09. 18:30)
Benedek Gábor Városi Sportcsarnok és Szabadidőközpont, Tiszafüred

Sok sikert hölgyek, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ