Futsal Magyar Kupa Női NBI

Elképesztő összesítéssel jutottunk a Magyar Kupa negyeddöntőjébe!

A női futsal Magyar Kupa 3. fordulójának visszavágóján Viza Krisztiánék ismét meglepő eredménnyel zárták a találkozót. Korábban 9 góllal (11-2) múlták fölül a másodosztályban szereplő Eger SE-t és amikor azt hihetnénk, hogy ezt már nem lehet hova fokozni, akkor ők rátettek még egy lapáttal!

Mivel a kupameccset hétközi bajnoki előzte meg az Újpest otthonában, ahol 0-4-es TFSE siker született, gondolhatnánk, hogy rendben, úgyis 9 gólos előnnyel utazunk a visszavágóra, kicsit visszább vehetünk a tempóból. Na igen, mindenki más ezt tenné, de nem a mieink!

Az első félidőben még „barátságos” számban érkeztek a találatok az egri kapuba, sőt korán szépítettek is a 4. percben, így a szünetre 1-6-os vendég előnnyel vonulhattak a felek. Ám ami eztán jött, minden várakozást fölülmúlt.

A lányok ipari mennyiségben kezdték termelni a gólokat és az első 6 mellé még 12-t rámoltak be. Az utazó 11 fős keretből 8-an tudtak eredményesek lenni, közülük a bomba formát hozó Kókány Regina emelkedett ki, aki 6 gólt szerzett! Mesterhármasig jutott Kovács Nikolett, két találattal zárt Fábián Rebeka, Bankó Mónika és Kota Gabriella, valamint Hargas Annamária, Balogh Noémi és Varga Adél is megzörgette a hálót. A végeredmény 1-18 lett a javunkra, összesítésben pedig 29-3-mal jutottunk tovább!

Magyar Kupa 3. forduló (visszavágó)
Eger SE – TFSE-11TeamSports 1-18 (1-6), összesítésben: 3-29
Gólszerzők: Kókány (6), Kota (2), Hargas, Balogh, Fábián (2), Kovács (3), Benkő (2), Varga., illetve Pintér P.

Ezzel a fantasztikus teljesítménnyel kiharcoltuk, hogy ott legyünk a Magyar Kupa negyeddöntőjében, melyet a Dr. Koltai Koltai Jenő Sportközpontban, azaz itthon fognak megrendezni!

Le a kalappal hölgyek!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE