Férfi NBII Futsal

Listavezető kontra sereghajtó!

Elérkeztünk az alapszakasz utolsó hazai bajnokijához, ahol NB II-es futsalosaink a sereghajtóval csapnak össze! Ezen kívül már csak a BEAC elleni idegenbeli mérkőzés van hátra és ha mindkettőt sikerrel abszolválják, akkor az élről várhatják a folytatást!

Németh Péter fiai utoljára december elején szenvedtek vereséget és azóta mindössze egyszer nem bírtak az ellenféllel, cserébe háromszor is győztesen hagyták el a pályát. A hátralévő fordulókban nagyon fontos lesz a 3 pont megszerzése, ugyanis az UTE szorosan a nyomukban van egyetlen ponttal lemaradva.

Érkező ellenfelük már korántsem büszkélkedhet ilyen szép eredményekkel, de ellenünk így is majdnem nekik kedvezett a szerencse. Novemberben 2-2-re végződött az első összecsapás, ráadásul hiába állnak az utolsó helyen, 16 forduló alatt csupán egyszer fordult elő, hogy nem tudtak gólt szerezni és többször is hajszálon múlott a sikerük. Összegezve, nem lesz egyszerű küzdelem, de reméljük, hogy a mostani remek formában nekünk állt majd a zászló!

TFSE-11Teamsports – WPC MEISTER-Érd-SZISE (02.02. 20:45)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ