Férfi NBII Futsal

Földbe döngöltük az ellenfelet!

Németh Péter fiai a bajnokság 17. fordulójában a sereghajtó ellen léptek pályára hazai környezetben. A SZISE alakulata eddigi legnagyobb vereségét szenvedte el és ebben a mieink nyakig benne voltak, összesen 11 gólt rúgtak, amivel földbe döngölték az érdieket!

A srácoknak nemegyszer sikerült már minket szép győzelemmel meglepniük, akár idegenben, akár itthon, azonban eddig még egyszer sem arattak ilyen nagy különbséggel diadalt. Az első játékrészben 4 gól született Tarjáninak, Szabónak és Petroffnak hála, de az igazi tűzijáték a szünet után következett.

Ideje sem volt elindulnia a játékszernek és újabb két találat szerepelt a nevünk mellett. Nem volt megállás és nem kíméltük az ellenfelet, a 31. percre 10-0 szerepelt az eredményjelzőn, amikor egy picivel visszább kapcsoltunk. Alig volt hátra 6 perc a találkozóból, amikor Kovács Kristóf növelte góljaink számát, de nem a mienk lett az utolsó szó, Szentjóby Krisztián, aki 2021/22-ben a sorainkat erősítette, szerezte meg a szépítő találatot és ezzel ki is alakította a 11-1-es végeredményt.

TFSE-11Teamsports – WPC MEISTER-ÉRD-SZISE 11-1 (4-0)
Gólszerzők: Szabó K. (2), Kovács B. (2), Hunyadi, Kovács K., Petroff (2), Tarjáni (2), Csóh, illetve Szentjóby

Jókorra időzítették a fiúk a gálázást, mivel már csak a BEAC elleni idegenbeli összecsapás van hátra az alapszakaszból, de a 17. fordulónak még nincs vége, így nem lehet biztosra venni a tabellát sem. Kíváncsian várjuk a többi meccs eredményét!

Gratulálunk srácok!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ