Futsal Női NBI

Egy kicsit élvezzük a kilátást fentről!

Viza Krisztián tanítványainak a férfi csapattal ellentétben messze van az alapszakasz vége, összesen 6 meccs vár rájuk és ebből lehet, hogy pont az utolsó DEAC elleni összecsapás lesz a perdöntő! Addig viszont még sok a dolog, de egyelőre nagyon jó az irány.

Lányaink a 15. fordulóban a 2F-BAU TOLNA-MÖZS-zsel csaptak össze és az eddigi eredmények tekintetében ez volt a legmagabiztosabb győzelmük a 3 egymás elleniből! Az első félidőben nem alakult nagyobb különbség, Kota Gabriella korai góljára 9 perccel később érkezett válasz a vendégektől, de Dióssy Dorottyának hála még a szünet előtt 2-1-re módosult az állás.

A folytatásban viszont sokkal nagyobb nyomást helyeztünk a tolnaiakra, akik egy darabig ugyan állták a sarat, de ami késik, nem múlik. Varga Adél zörgette meg a hálót kétszer is, illetve Kota duplázta meg góljainak számát a 32. percre. Ekkor jött egy szépítő találat a vendégek részéről, ám Adél meg sem állt, amíg mesterhármasig nem jutott, ezzel teljessé téve a nagyszerű győzelmet!

TFSE-11Teamsports – 2F-BAU TOLNA-MÖZS 6-2 (2-1)
Gólszerzők: Varga A. (3), Kota (2), Dióssy, illetve Koch F., Folk

Ezzel a diadallal a tabella élére ugrott a csapat, legalábbis addig, amíg a DEAC-Újpest FC mérkőzés végére pont nem kerül. Papírforma szerint a debrecenieknek van nagyobb esélye a győzelemre, ugyanis előbb 4-0-ra, később meg 4-7-re verték az Újpestet, de addig is élvezzük kicsit a kilátást a tabella tetejéről!

Gratulálunk lányok!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ