Férfi NBII Futsal Magyar Kupa

Kupa mérkőzéssel indítjuk 2023-at!

Igazi nagyágyú ellen kezdjük meg a 2023-as évet, hiszen az élvonalbeli Veszprém gárdáját fogadjuk a Magyar Kupa 2. fordulójában! Csapatunknak a jelenleg 2. helyen álló veszprémiek ellen kell megcsillogtatni a tudását, ami még inkább motiválttá teszi a srácokat.

A Veszprém a 2020/21-es szezonban elhódította a Magyar Kupát, a címvédés azonban nem jött össze a következő idény során, hiszen a Haladás a bajnokság mellett a kupa küzdelmekben is a legjobbnak bizonyult.

Az erőviszonyok azóta komoly fordulatot vettek, ugyanis a Veszprém azonos ponttal áll a Szombathelyiekkel, sőt egyszer jobbnak is bizonyult a vasi alakulatnál.

A Veszprém vármegyei alakulatnak ez lesz az első meccse az idei sorozatban, ugyanis az NBI-es formációknak nem kellett játszani az ezt megelőző körben, ahol mi a Kőszegi Lórántot tudtuk simán, három góllal felülmúlni.

Az tehát kijelenthető, hogy a honi futsal egyik legjobbjával kell szembeszállnunk, amihez Rátok is szükség van‼️ Az UTE elleni bajnokin már megmutattátok, micsoda erő lakozik bennetek és hogy ez az erő miként hat a srácokra.

Vezetőedzőnk, Póta Balázs a következőket mondta a meccsnapra fordulva:

„Igazi erőfelmérő lesz ez a meccs, tudjuk milyen minőséget képvisel a Veszprém és amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy igencsak előkelő pozícióban állnak az NBI.-ben.

Kulcsjátékosaikkal bármikor el tudnak dönteni egy meccset, így nekünk végig koncentrálnunk és csapatként funkcionálnunk kell ahhoz, hogy az utolsó pillanatig versenyben maradjunk vagy akár meglepetést is okozzunk.

Teljes kerettel vághatunk neki az összecsapásnak és a felkészülés is jól sikerült, hiszen egy edzőmeccs keretében legyőztük az élvonalbeli ELTE BEAC-ot. Ellenfelünket alaposan feltérképeztük, videóztunk is, így minden magunktól telhetőt megtettünk.

Nem fogunk feltett kézzel pályára lépni, ezt megigérhetem! Hajrá TFSE!!”

Töltsük meg a lelátót és zúgjon hangosan a hajrá TFSE!!

Kezdés: 20:30

Helyszín: Elek Gyula Aréna

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!