Férfi NBII Röplabda

Könnyed győzelem

Kényelmes időpont, kellemes ellenfél, könnyed győzelem!

Múlt Vasárnap fogadtuk a sereghajtó Pécs U21-es csapatát. A várakozásnak megfelelően magabiztos győzelmet arattunk. Kiemelendő, hogy játékosaink rengeteg ászt nyitottak, főleg felugrós nyitásokból produkáltunk hosszas szériákat. Másik jó hír, hogy mindenki pályára lépett, illetve többféle felállást is ki tudtunk próbálni, ami a jövőre nézve nagy segítségünkre lehet.

A találkozóról Mandula Péter és Marosi Gábor nyilatkozott.

M.P.: „A mérkőzést a várakozásoknak megfelelően 3-0-s győzelemmel zártuk. A meccs jó lehetőséget nyújtott arra, hogy mindenki kipróbálja magát játékhelyzetben és rutint szerezzen. Örülök, hogy pályára léphettem és én is hozzá tudtam járulni a csapat győzelméhez.”

M.G.: „Kicsit még téli álomból frissen ébredve játszott a csapat. Szép nyitássorozatok után már egyre jobban kijött a tudás-és tapasztalatbeli különbség a két csapat között. Ahogy egyre jobban visszarázódott a csapat a játékba, volt lehetőségünk a cserepadunkat is jobban kihasználni, valamint új felállásokat is kipróbálni. Január első hetében, a hosszabb szünet után sokkal több még nem volt bennünk, viszont ezután fel kell pörögnünk, ha ez erősebb csapatok ellen is jól akarunk teljesíteni.”

TFSE Pécs U21 3:0 (13,20,19)

További eredmények:

Kistarcsa-MÁV Előre Röplabda Akadémia 2:3 (-21,17,19,-11,-15)

Fino Kaposvár U21- Dág 3:0 – A vendégcsapat a játék megkezdése előtt nem tudta bemutatni ellenőrzésre a sportorvosi igazolványokat, így a mérkőzés 75:0-s pontaránnyal a hazai csapat nyerte.

Következő mérkőzésünk január 11-én, Dágon, 20 órakor kerül megrendezésre.