Női NBI Röplabda

2019-es Visszatekintő

A 2019-es év egy kihívásokkal, verejtékkel, küzdelemmel, újjászületéssel teli esztendő volt a TFSE női röplabda csapatának. A mostanit megelőző, 2018/19-es szezon NB1 alapszakaszában 21 lejátszott mérkőzésből mindössze 1 győzelem és 20 vereség szerepelt a TFSE neve mellett. Az osztályzó elkerüléséhez egy huszáros hajrára volt szükség…

A tavaszi, alsóházi küzdelmek során hat mérkőzésből öt győzelem és egy 3:2-es vereség szerepelt a nevünk mellett, ez maga volt a gyönyör. Rájátszás nélkül bent tudtunk maradni az NB1-ben!
Zengett, zúgott a #hajráTFSE és mindenki érezte, hogy ebben a csapatban sokkal több lehetőség van az előttünk álló szezonokra nézve.

Elérkezett 2019 nyara. Egy görög szakember Leonidasz Gaitanakis vette át a csapat irányítását. Már az első mérkőzésen érezni lehetett valami megváltozott:
Lányaink erőtől duzzadva ütötték az ászokat és nálunk magasabb játékerőt képviselő csapattal szemben is helytálltak.

A parádés kezdés után egy küzdelmes időszak következett. A sok edzés, gyakorlás és hit ellenére nem jöttek a pontok és a győzelem. Kisebb stressz uralkodott el a csapaton és ez a mutatott játékon is meglátszott. Döntő helyzetben viszont a csapat összekapaszkodott és két szép győzelemmel zárta az évet.

Többször is felmerült kérdésként, hogy mi is a csapat igazi ereje, ami ennyi nehézségen átsegíti őket. A válasz mindenkitől ugyanaz: az, hogy mi nagybetűs CSAPAT vagyunk!

Az előrelépést maximálisan alátámasztják a számszerűsített eredmények: az alapszakasz felénél a TFSE neve mellett 10 lejátszott mérkőzésből hat győzelem és négy vereség szerepel, ebből egy 3:2-es.

A csapat nem lassít 2020-ra sem, ott akarják folytatni, ahol 2019 végén abbahagyták!

A sikerhez vezető út nagyon hosszú és rögös, csak egy módon járhatod végig, ha lépésről lépésre haladsz.

Lányaink ezt teszik!

Hajrá TF! Hajrá csajok!