Női NBI Röplabda

2019-es Visszatekintő

A 2019-es év egy kihívásokkal, verejtékkel, küzdelemmel, újjászületéssel teli esztendő volt a TFSE női röplabda csapatának. A mostanit megelőző, 2018/19-es szezon NB1 alapszakaszában 21 lejátszott mérkőzésből mindössze 1 győzelem és 20 vereség szerepelt a TFSE neve mellett. Az osztályzó elkerüléséhez egy huszáros hajrára volt szükség…

A tavaszi, alsóházi küzdelmek során hat mérkőzésből öt győzelem és egy 3:2-es vereség szerepelt a nevünk mellett, ez maga volt a gyönyör. Rájátszás nélkül bent tudtunk maradni az NB1-ben!
Zengett, zúgott a #hajráTFSE és mindenki érezte, hogy ebben a csapatban sokkal több lehetőség van az előttünk álló szezonokra nézve.

Elérkezett 2019 nyara. Egy görög szakember Leonidasz Gaitanakis vette át a csapat irányítását. Már az első mérkőzésen érezni lehetett valami megváltozott:
Lányaink erőtől duzzadva ütötték az ászokat és nálunk magasabb játékerőt képviselő csapattal szemben is helytálltak.

A parádés kezdés után egy küzdelmes időszak következett. A sok edzés, gyakorlás és hit ellenére nem jöttek a pontok és a győzelem. Kisebb stressz uralkodott el a csapaton és ez a mutatott játékon is meglátszott. Döntő helyzetben viszont a csapat összekapaszkodott és két szép győzelemmel zárta az évet.

Többször is felmerült kérdésként, hogy mi is a csapat igazi ereje, ami ennyi nehézségen átsegíti őket. A válasz mindenkitől ugyanaz: az, hogy mi nagybetűs CSAPAT vagyunk!

Az előrelépést maximálisan alátámasztják a számszerűsített eredmények: az alapszakasz felénél a TFSE neve mellett 10 lejátszott mérkőzésből hat győzelem és négy vereség szerepel, ebből egy 3:2-es.

A csapat nem lassít 2020-ra sem, ott akarják folytatni, ahol 2019 végén abbahagyták!

A sikerhez vezető út nagyon hosszú és rögös, csak egy módon járhatod végig, ha lépésről lépésre haladsz.

Lányaink ezt teszik!

Hajrá TF! Hajrá csajok!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!