Férfi NBI Röplabda

Irány Dunaújváros!

NB I-es férfi röpiseink a DKSE otthonába látogatnak a bajnokság 9. fordulójában. Házigazdánk jelenleg a 4. helyen áll a tabellán, egyel kevesebb mérkőzéssel, mint mi. Ezekből ötöt megnyertek, kétszer pedig kikaptak. A felsorolt sikerek és vereségek sorában 3 alkalommal is 5 szettes összecsapás kerekedett, így mondhatjuk, hogy a dunaújvárosiak a hossszú mérkőzésekre specializálódtak a 2022-es esztendőben.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Ellenünk is 2:3-as eredménnyel zártak még október elején a „D” teremben. Akkor jobban kezdett az ellenfél és 21:25-re nyerte az első szettet, majd hirtelen fordult a kocka. A második és harmadik etapot zsinórban hoztuk és lelkesen fordultunk a negyedik játszmára, de sajnos azt és a mindent eldöntő ötödik szettet is a vendégek nyerték. Mindezek ellenére semmi okunk nem volt szomorkodni a meccs végén, hiszen újoncként tudtunk pontot szerezni egy stabil NB I-es riválissal szemben. Legutóbbi találkozónkon hasonlóan meglepetést okoztunk, miután idegenben, a Dág otthonában jutottunk 2 nyert szettig.

Forrás: hunvolley

Lónárt Péter vezetőedző mérkőzés előtti nyilatkozata:
„A Dunaújváros csapata lelkes és jó játékosokból álló fiatal gárda. Hazai mérkőzésünkön még ismeretlenek voltunk számukra, így a meglepetés erejével tudtunk élni és 1 pontból kis híján 2 lett. Egy nagyon izgalmas és fordulatokban gazdag mérkőzés elé nézünk. Az előző 2:3-as Dág elleni mérkőzés dopping volt a csapatomnak és nagyon sok erő van bennünk. A játékosaimnak adtam egy kulcsot, bízom benne, hogy együtt nyitjuk ki az ajtót újra. HAJRÁ TF, HAJRÁ RACKÁK!”

A mérkőzés a hunvolley.tv oldalon élőben is követhető lesz!

DKSE – TFSE (12.03. 17:30)
Városi Sportcsarnok, Dunaújváros

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!