Futsal Magyar Kupa

Gond nélkül vett első kör!

Férfi futsalcsapatunk a Magyar Kupa első fordulójának keretében utazott Répcelakra a hétfői este során. A srácoknak az NBIII-as Kőszegi Lóránt együttese ellen kellett bizonyítaniuk, amire minden esélyük megvolt, hiszen mindenki egészséges és bevethető volt.

Az osztálykülönbségből fakadóan egyből magunkhoz vettük az irányítást, aminek két gyors gól lett az eredménye. Először a harmadik percben Petroff Norbi, majd a hatodikban Gregus Ricsi talált be. A turbulens kezdés után azonban több gól nem esett az első játékrészben, de így sem volt különösebben okunk az aggodalomra.

A folytatásban pont annyi erőt fektettünk a játékba, ami feltétlen szükséges volt, hiszen a fejekben ott volt a bajnokság, ahol roppant kiélezett a verseny. A meccs finisében még Szűcs Dániel is betalált, amivel kialakult a 0-3-as végeredmény.

Végeredmény: Kőszegi Lóránt FC – TFSE-BESTRONG  0-3 (0-2)

Az összecsapás után a következőképpen értékelt vezetőedzőnk, Póta Balázs:

„Sikerült továbbjutnunk az első fordulóból, aminek nagyon örülünk, mert a kupaküzdelmek mindig kiszámíthatatlanok és rejtegetnek meglepetéseket, tudtuk hozni magunkat, így végig kontroll alatt tartva a mérkőzést nem hagytuk az ellenfelünknek, hogy meglepjenek.

Büszke vagyok a csapatra, hogy hétről-hétre tudunk egy stabil teljesítményt nyújtani és tudunk ritmust váltani a mérkőzések közben, ha szükség van rá.

Várjuk a folytatást, dolgozunk tovább! Hajrá TF!!!

Folytatás a bajnokságban, mégpedig 28-án hétfőn, hazai környezetben a Haladás VSE II. ellen.

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!