Férfi NBII Futsal Női NBI

Fontos sikerekkel gazdagodtak hétvégén futsalosaink!

Az eddigi eredményeket tekintve futószalagon termelték női és férfi futsalosaink a szebbnél szebb győzelmeket, ám a mostani hétvége minden tekintetben fölülmúlta a várakozásainkat!

Kronológiai sorrendben haladva most a srácokkal kezdünk, akiknél már javában dübörög a Felső-ház, melynek 5. fordulójában a Haladás VSE II-t fogadták a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban. Az első találkozásra a két fél között Szombathelyen került sor, ahol a mieink 3-4-re tudtak nyerni.

Ezt követően novemberben csaptak össze újfent és hazai porondon 6-0-ra arattak diadalt Németh Péterék, majd a 3. felvonás is hasonló különbséggel ért véget, bár jóval több találat született. Hunyadi nyitotta meg a gólcsapot negyedóra játékot követően, aztán Csóh Patrik is beköszönt pár percre rá, de még a félidő vége előtt szépítettek a vendégek.

A második játékrész jóval gólgazdagabbra sikeredett az elsőnél. Gyors egymásutánban Hegyi, Csóh és Korompay zörgette meg a hálót, de erre is volt válasz a Hali részéről. 5-2-nél újabb 3 játékosunk iratkozott fel a góllövő listára: Fritz, Takács és Petroff sorrendben, így a végeredmény 8-2 lett a TFSE javára.

NB II. Nyugati csoport Felső-ház 5. forduló
TFSE-11Teamsport – Haladás VSE II. 8–2 (2–1)
Gólszerzők: Fritz, Hegyi, Takács G., Petroff, Hunyadi, Korompay, Csóh (2), illetve Kovács, Dobos

Viza Krisztiánék az alapszakasz utolsó fordulójában ismét a DEAC-cal csaptak össze. Eddig mindkét párharc döntetlennel zárult ellenük, de ezúttal a mi lányainknak állt a zászló! Nem voltak egyszerű helyzetben, de a jó kezdésnek végül meglett az eredménye.

Balogh és Tagyi révén már a 7. percre kér gólos előnnyel álltunk, majd a 16. percben érkezett a szépítés. Legnagyobb örömünkre Tagyi Vivien ismét megvillant és még a félidő vége előtt megszerezte második találatát.

A folytatásban ismét forró lett a talaj, mert megint eggyel közelebb zárkózott a DEAC, de hála Kota Gabriellának, a végjátékban visszakerült a kezünkbe az irányítás, amit el sem engedtünk a hármas sípszóig. Ezzel kialakult az alapszakasz végeredménye is, melyet veretlenül abszolváltunk. 21 forduló alatt 18 győzelmet 3 döntetlent jegyezhettünk.

NB I. 21. forduló
TFSE-11Teamsport – DEAC 4–2 (3–1)
Gólszerzők: Balogh, Kota, Tagyi (2), illetve Horváth, Gajzágó

Gratulálunk mindenkinek a győzelemhez!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ