Férfi MEFOB Kosárlabda

Élre törtünk az újabb győzelemmel!

Tegnap este (12.05) férfi kosaras MEFOB csapatunk a Ludovika Arénában lépett pályára és sikerrel vette az újabb fordulót! Boros Zoltán fiai ezzel a diadallal nem csak a győzelmi sorozatukat bővítették, de a vezetést is átvették a tabellán, ráadásul az eddig hibátlanul teljesítő Uni Győrt elgáncsolták Szombathelyen.

Forrás: MKOSZ

Az első negyedet nagy küzdelem árán tudtuk megnyerni, de csupán 2 pontra voltak tőlünk a hazaiak. A másodikban azonban igazi erődemonstrációt tartottunk és 14 egységgel növeltük tovább az előnyünket. A nagyszünetet követően újabb szoros ütközetre került sor ami ezúttal a Ludovikának kedvezett, azonban csak 1 ponttal tudtak többet szerezni. Ezzel szemben a végjáték során sikerült még 10 egységgel mélyíteni a differenciát, így alakult ki a 28 pontos különbség! Játékosaink közül Kelenföldi Domonkost és Cohill Ericet emelnénk ki ezúttal, akik 18 és 20 pontot szereztek a mérkőzésen.

Forrás: MKOSZ

Ludovika SE – TFSE 47-75 (15-17, 7-24, 14-13, 11-21)

Jó hosszú pihenő vár most a fiúkra, ugyanis a következő összecsapásukra január 24-én kerül sor, amikor is Pécsett akad majd tennivalójuk.

Gratulálunk az újabb győzelemhez, csak így tovább srácok!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!