Férfi MEFOB Kosárlabda

Kosárlabda MEFOB: Ezúttal csak a fiúké a porond!

A szokásos hétfő esti kosárlabda MEFOB küzdelmeiben ezúttal csak a srácoknak jut reflektorfény! A mai programból a hölgyek kimaradnak, ugyanis számukra most érkezett el a pihenő, míg az uraknak ez a luxus a jövőhétre marad, de addig még szembe kell nézniük a Ludovika együttesével.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az előző fordulóban egy rendkívül kiélezett küzdelemben sikerült győzelmet aratni a SzOESE fölött, így a srácok a 2. helyről folytatják a harcot. Összesen 6 meccsük volt eddig, ebből 5 győzelem (utóbbi 3 zsinórban) és csak 1 vereség, azt is az éllovas UNI Győrtől szenvedték el. Boros Zoltán fiai jó formában várják az összecsapást, de szerencsénkre ez az érkező ellenfélről nem mondható el. A hetedik helyezett Ludovikának eddig csupán 4 meccse volt és ezekből mindössze egyet tudott megnyerni a sereghajtó Veszprém ellen (45-84) még az 1. fordulóban.

Forrás: MKOSZ

Azóta, sorrendben a Győr (57-87), Sopron (84-65) és Corvinus (51-96) trió kalapálta el őket. Javunkra billentheti a mérleg nyelvét, hogy az előbb említett riválisokból a győriek kivételével mindenkit legyőztünk és a hazai alakulat november 30-án játszott utoljára. Papíron erősebb csapatokat vertünk meg és velük ellentétben meccsben is vagyunk, de nyugtával a napot. Reményeink szerint a ma esti idegenbeli mérkőzésen újabb győzelemmel gazdagszanak a srácok!

Ludovika SE – TFSE (12.05. 20:20)
Ludovika Aréna, Budapest

Sok sikert fiúk, hajrá TFSE!