Női NBI Röplabda

Együtt minden helyzetben

A hétvégi MÁV Előre Bericap elleni hazai mérkőzésen 1-3-as vereséget szenvedett női röplabdacsapatunk. A vereség azért is fájó, mivel a játék képe alapján jobbak voltunk, viszont a pontok a Fehérvár csapata neve mellett gyűltek, és ez egy idő után a lányokat is felőrölte.

Több játékos nyújtott jó teljesítmény, közülük Villányi Brigitta gondolatait olvashatjátok a mérkőzésről és a csapat jelenlegi helyzetéről:

1. Szoros meccset játszottatok a MÁV előre csapatával. Mit gondolsz mi billentette a Fehérvár javára a meccset?

Először is tudtuk, hogy egy fiatal, nagyon lelkes ellenfelünk lesz, akik a végletekig hajtani fognak, így az az elvárás érkezett felénk, hogy mindenki 120%-on teljesítsen, amit elég nehéz volt megvalósítani, ugyanis egy kemény héten voltunk túl, egy Kupameccsel a hátunk mögött, nem teljes kerettel kiállva, ezért mentálisan és fizikálisan is elég leterheltek voltunk. Próbáltunk mégis eleget tenni a kérésnek, de ez az 1. szettben nem igazán sikerült, fejben nem érkeztünk meg a mérkőzésre és ezt ellenfelünk ki is használta. Utána igyekeztünk összeszedni magunkat több-kevesebb sikerrel, de a tőlünk megszokott hangulat nem volt jelen a pályán, ellenben a Fehérvár csapata hatalmas lelkesedéssel, hátrányból is képes volt felállni és ez volt az, ami nálunk hiányzott most. Sokszor volt már rá idén példa, hogy egy hullámvölgyből sikerült kimásznunk, de ezen a meccsen nem így történt. Mindenesetre egy izgalmas mérkőzést játszottunk, akkor is, ha nem volt meg az a plusz, ami a győzelemhez kellett volna.  Biztos vagyok benne, hogy a visszavágón megmutatjuk mi is, hogy mekkora lelkesedéssel tudunk egy csapatként játszani.

2. Az utóbbi időben sok remek mérkőzést játtszottunk, de nem sikerült győztesként elhagyni a pályát. Mit gondolsz mi kell ahhoz, hogy ismét a megfelelő útra lépjen a csapat?

Mindenképpen folytatni fogjuk a kemény munkát, amit elkezdtünk, elfelejtve az eddigi meccseket, tiszta lappal, lépésről-lépésre haladva, koncentrálva a következő hasonlóan nem egyszerű mérkőzésre. Azt gondolom, most a mentális dolgokat kell helyre tenni és ebben erősödni a héten, hogy a Balatonfüred ellen győzni tudjunk. Mindenkinek magára és a csapatra kell fókuszálnia és minden mást a pályán kívül hagyni, mert máshogy nem fog jönni a siker. Eddig is a csapategység, egymás szeretete volt az, amiben kiemelkedtünk, így ehhez kell visszatalálnunk, kimászni a „gödörből” és minden meccsen küzdeni végsőkig. Bízom benne, hogy sikerül és a mai napon újult erővel vágunk neki a hétnek, amit egy győztes mérkőzéssel tudunk zárni.

Bízzunk Brigi szavaiban és aki tudja, segítse a lányokat szurkolóként, hiszen a Balatonfüred otthonába látogat csapatunk.

Hajrá csajok! Hajrá TFSE!

W.P.D.

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!