Férfi NBII Futsal Magyar Kupa

Egyetlen gól döntötte el a továbbjutást!

NB II-es férfi futsalosaink a Magyar Kupa 2. fordulójában a közeli ismerős Mad Dogs egyesületével csaptak össze. A csoportjukban szereplő ellenféllel már többször is összeakasztották a bajszot a bajnokságban és ezúttal a kupában sem kerülték el egymást, ahol végül egyetlen egy gól döntötte el a továbbjutás kérdését!

Németh Péter fiai a második körben csatlakoztak a Magyar Kupához és ismerős ellenféllel akadtak össze. Lévén, hogy a Mad Dog is az NB II. Nyugati csoportjában szerepel, mi több egyszer már volt szerencséjük megütközni egymással. Akkor a mieink nyertek szoros mérkőzésen 2-3-ra idegenben és az izgalmak ezúttal sem maradtak el.

Az igazi ki-ki meccsen végül egyetlen gól döntötte el a továbbjutást, Hegedűs Dániel 12. percben szerzett találatával a TFSE folytathatja a küzdelmeket a kupában! Nem egyszerű feladat megzabolázni a biatorbágyi gárdát és fontos volt ez a győzelem, mivel ők már az első fordulóban bizonyítottak a szintén a Nyugati csoportba tartozó UTE ellen 4-10-re! Ironikus, de a bajnoki sorsolás is úgy hozta, hogy a 2024-et velük fogjuk kezdeni január 15-én, hazai pályán.

Magyar Kupa 2. forduló
TFSE-11TeamSports – Mad Dogs-Viadukt SE 1-0 (1-0)
Gólszerzőnk: Hegedűs Dániel (12.)

Szép volt fiúk!