Futsal Női NBI

66 napja kapott gól nélkül!

NB I-es női futsalosaink a Csepel elleni hétközi bajnokit is kapott gól nélkül nyerték meg 0-8-ra, és 11 forduló után továbbra is veretlenek! Viza Krisztián csapatának azonban nem lesz sok ideje örömtáncot járni, mivel hétvégén a Budaörs együttesét fogadják.

Október első napján találkoztunk először a Csepel FC-vel és akkor 7-0-ás hazai sikernek örvendhettünk, de az idegenbeli összecsapás még ennél is jobban sikerült. Az első félidőben „csak” 3 gólig jutottunk Kókány Regina duplájának és Kota Gabriella találatának hála.

Ami a folytatást illeti, még keményebb 20 perc elé állítottuk a hazaiakat. A fent említett játékosainkon kívül még Tagyi Vivien és Balogh Noémi tudott eredményes lenni, így összesen 0-8-ra diadalmaskodtunk Csepelen.

Csepel FC – TFSE-11TeamSports 0-8 (0-3)
Gólszerzőink: Kókány (3), Kota (2), Balogh N.(2), Tagyi

Noémi továbbra is vezeti a góllövő listát 16 találattal, mögötte a DEAC-os különítmény, Horváth Viktória (13) és Üveges Katalin (13) áll holtversenyben a második helyen. Hétvégén tovább gyarapíthatja góljainak számát, ugyanis a mostani összecsapás után vasárnap hazai környezetben fogadják a Budaörs együttesét.

Októberben 1-4-re tudtunk diadalmaskodni vendégként és reményeink szerint itthon sem alakul másképp. Érkező ellenfelünk nem épp acélos formában látogat el hozzánk. Utoljára pont a Csepelt győzték le, azóta viszont 2 döntetlen, valamint 1 vereség a mérlegük és reméljük, hogy nem most vasárnap akarnak majd feltámadni hamvaikból!

NB I. – 13. forduló
TFSE-11teamsports  Budaörs (01.14. 17:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Gratulálunk a győzelemhez és sok sikert a hétvégére lányok!