Futsal Magyar Kupa Női NBI

Kiütéses győzelem a kupában és már készülni kell a hétközi bajnokira!

Élvonalban tevékenykedő női futsalosaink a Magyar Kupa 3. fordulójának első meccsén hazai pályán győzték le a másodosztályú Eger SE együttesét! A mérkőzés összesen 13 gólt hozott és a mieink lőtték a javát, de nem marad sok idő a pihenésre vagy örömködésre, ugyanis szerdán már Csepelen lesz jelenésük.

Viza Krisztián tanítványai a Magyar Kupa 3. fordulójában az Eger SE-vel néztek farkasszemet a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban és a várakozásoknak megfelelően nem is maradtak adósak gólokkal a lányok. Már az első félidőben dűlőre vitték a dolgot és 9-cel szórták meg a vendégeket.

Cserébe mindössze egyet kaptak, így a második játékrészben visszább lehetett venni a kíméletlen tempóból. A mérkőzés vége előtt még háromszor sercent a háló és a végeredmény 11-2 lett a javukra. Legeredményesebb játékosaink Kovács Szilvia és Kota Gabriella lettek, előbbi 4, utóbbi 5 találattal járult hozzá a bombasikerhez! Szinte biztosra vehetjük a továbbjutás kérdését, hacsak az egriek nem rukkolnak elő valamilyen váratlan meglepetéssel a visszavágón, melyre február 9-én kerül majd sor idegenben.

Magyar Kupa 3. forduló (1. mérkőzés)
TFSE-11TeamSports – Eger SE 11-2 (9-1)
Gólszerzők: Varga A. (2), Kovács Sz. (4), Kota (5), illetve Kovács N., Végh K.

Szerdán folytatódik a megmérettetések sora, az idei első bajnokin a Csepel FC otthonába látogatunk. A két csapat első összecsapásán itthon 7-0-ra tudtak diadalmaskodni a lányok és azóta, a DEAC elleni döntetlen kivételével minden meccsüket megnyerték.

Ráadásul nem is akármilyen arányban, ugyanis ha az októberi hazai sikert is belevesszük, összesen 44 gólt rúgtak és mindössze 3-at kaptak. Ez a mutató az említett 7 összecsapásra levetítve több mint 6 lőtt és kevesebb, mint 0.5 kapott gólt jelent. Reményeink szerint szerdán is a korábbihoz hasonlóan szép eredménnyel térnek majd haza a hölgyek!

NB I. – 11. forduló
Dunaújváros – TFSE-11teamsports (01.10. 19:30)
Laurencz lászló Sportcsarnok, Csepel

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!