Férfi NBII Futsal

Egyenesen a tabella élére!

Férfi futsalosaink rangadóra készültek a hozzájuk hasonlóan élcsapatként ismert Haladás II. ellen. Az összecsapás egy napon került megrendezésre a vasiak NB I-es alakulatának Újpest elleni találkozójával, így nem a legerősebb keretükkel érkeztek.

Az első negyedórában fej-fej mellett haladtunk ellenfelünkkel, amolyan kibontakozó időszakot láthattunk. Az idő múlásával mindkét oldalon egyre nagyobb helyzeteket láthattunk, kapufáig jutottak a szombathelyiek, de mi is szép akciókat dolgoztunk ki. Első gólunkat a gólkirályi címért már korábban bejelentkező Petroff Norbert szerezte a 16. percben, őt a félidő véghajrájában Hunyadi Mátyás követte, így kétgólos előny birtokában vonulhattunk a pihenőre (2–0).

A második játékrész hasonló képet festett, mint az első, bő 10 percig nem láthattunk gólokat. A 32. perctől közel 4 percre rövidzárlat alá helyeztük a Haladást, percenként láthattunk szebbnél szebb TFSE-s gólokat. Előbb Hegyi Áron, majd Hegedűs Dániel jegyzett találatot. Őket Kovács Balázs követte, a mérkőzés keretes szerkezetéről pedig Petroff Norbert gondoskodott, aki kialakította a 6–0-s végereményt.

Győzelmünk teljesen megérdemelt volt, szervezett és fegyelmezett futsalt játszva tudtunk dominálni a riválissal szemben. 9 forduló után legnagyobb örömünkre vezetjük az NB II. Nyugati csoportjának tabelláját az üldöző Újpest, Dunaújváros, ELTE, Haladás négyese előtt.

Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport – 10. forduló
TFSE-11 Teamsports 6–0 (2–0)

Gólszerzők: Petroff (16., 35.) Hunyadi (20.), Hegyi (32.), Hegedűs (33.), Kovács B. (34.)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Németh Péter kiválóságaira újfent hazai rangadó vár a héten. Kék-fehér fiainkat eddig egyedül a Dunaújváros tudta legyőzni, most ők érkeznek hozzánk a tél első napján. A mérkőzést december 1-én 20:45-től vívjuk a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Gratulálunk srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE