Futsal Női NBI

Nem kegyelmeztünk!

Élvonalbeli női futsalosainknak szombaton Miskolcon kellett pályára lépniük a DVTK-Vénusz otthonában. Házigazdájuknak nem kegyelmezve Viza Krisztiánék kapott gól nélkül hozták a 3 pontot, miután a második játékrészben megpecsételték ellenfelük sorsát!

Az első játékrészben nem adódott túl sok izgalom. Kókány Regina 4. percben szerezett találatával kezdődött a gólgyártás, ám a félidő végéig már nem esett több gól. Hanem a folytatásban alig telt el 2 perc, amikor jött Balogh Noémi és megkétszerezte az előnyünket.

Innentől kezdve fokozatosan billent a mérleg nyelve az irányunkba. Kókány ismét betalált, de feliratkozott a gólszerzők listájára még Kovács Szilvia és Dióssy Dorottya is, illetve nem sokkal a hármas sípszó előtt Balogh is duplázni tudott. Így végül hatot lőttek és egyet sem kaptak, a két fél egymás elleni összesített eredménye eddig 11-1 a TFSE javára.

DVTK-Vénusz TFSE-11 Teamsports 0-6 (0-1)
Gólszerzőink: Kókány (4., 24.), Balogh (22., 37.), Kovács Sz. (25.), Dióssy (28.)
Miskolci Városi Sportcsarnok

A hölgyekre most egy rövidebb pihenő vár a meccseket illetően. A következő fordulóra december második hetében kerül sor a Csepel otthonában.

Gratulálunk az újabb győzelemhez lányok!