Futsal Női NBI

Ebben a körben a DVTK-val csapunk össze!

Élvonalbeli női futsalosaink a Magyar Kupában való nagyszerű szereplést követően a DVTK-Vénusszal folytatják a bajnokságot!

Viza Krisztiánék összesítésben 29-3-ra múlták fölül a másodosztályban szereplő Eger csapatát és a bajnokságban is lassan elérkeznek az alapszakasz végéhez. Ezzel együtt még 5 fordulót kell lejátszaniuk és ha továbbra is hozzák a remek formát, akkor nagyon nagy valószínűséggel az utolsó DEAC elleni mérkőzés lesz a sorsdöntő. Következő ellenfelük a 4. helyen álló DVTK-Vénusz lesz, akik nemrég megint egy 7 gólos vereséget szenvedtek el a Debrecentől.

Olybá tűnik, hogy náluk a 7-es számnak lassan önálló kultúrája lesz. Az előbb említett vereség előtt 1-7-re verték a Budaörsöt, valamint a Dunaújvárost és 4-7-re az Újpestet. Ha pedig a mérkőzésen szerzett összes gólt nézzük, a Tolna elleni 6-1-es vereség és az UTE elleni 5-2-es győzelemnél is stimmelnek a számok. A mieink más téren jeleskednek, 16 forduló alatt 13 alkalommal bizonyultak eredményesebbnek és reményeink szerint vasárnap újabb hazai diadalt ünnepelhetünk!

NB I. – 17. forduló
TFSE-11Teamsports – DVTK-Vénusz (02.18. 14:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert hölgyek!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ