Magyar Kupa Röplabda

Duplikált érdekeltség a Magyar Kupában

Női röplabda szakágunk az idei évben kettőzött erővel lesz jelen a Magyar Kupa kiírásában. NBI-es keretünk mellett az NBII – U21 ‘E’ jelű csoportjában éllovas csapatunk, a TFSE „Kék” is érdekelt a 2021/22-es kupaporondon.

NBI-es lányaink bajnoki menetelése ezen a héten veszi kezdetét, ezért szezonbeli első tétmérkőzésként a Szolnoki SPC (NBII) elleni Magyar Kupa párharc szerepel a naptárukban. Az aktuális ellenfél már két találkozót tudhat maga mögött a másodosztályban, mérlegük: egy győzelem, egy vereség.

Nem ismeretlen ellenfél számunkra az alföldi gárda, tavaly is ellenük kezdett csapatunk a kupában. Akkor sima 3–0 arányú győzelem szerepelt a nevünk mellett. A találkozót Szolnokon rendezik szerdán 19:30-tól.

Második számú csapatunk sem panaszkodhat a sorsolást illetően. Gyurászik Gábor tanítványai egyenrangú féllel (Miskolci VSC – NBII) kerültek össze, ráadásul hazai környezetben bizonyízhatnak.

Az esélyeket illetően nehéz lenne bármilyen megállapítást közölni. A zöld-fehér borsodi alakulat eddigi két mérkőzésén egy győzelem és egy vereség született, míg a mieink kèt győzelemmel hangoltak a kupa kezdetére. A találkozót Budapesten rendezik szerdán 19:30-tól.

Egy időben és egy sorozatban lesz tehát érdekelt a TFSE női röplabda szakága, remélhetőleg kettős sikernek örvendhetünk!

A kupa és bajnoki mérkőzések zárt kapuk mögött zajlanak. Belépés csupán rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak előzetes regisztrációval megengedett. Regisztráció az adott mérkőzés napján 12 óráig a fiko.balazs@tfse.hu email címen lehetséges. Belépés csak védettségi kártya felmutatásával illetve maszk kötelező használata mellett.

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!