Férfi NBII Férfi U21 (NBII) Röplabda

Férfi Röplabda beharangozó

Férfi röplabdacsapataink a bajnokság harmadik fordulójában lépnek pályára a hétvége során.

Felnőtt csapatunk eddig hibátlan mérleggel rendelkezik, hiszen mind az SZRSE, mind a Kecskemét U21-es alakulatát sikerült felülmúlni és ezen a két találkozón csupán egy szettet veszítettek a srácok. Következő ellenfelünk a MAFC-BME lesz, amely gárda még nem tudott játszmát nyerni az idei kiírásban.

U21-es csapatunk sajnos nem áll ilyen jól, két kört követően pont és nyert szett nélkül állnak Nagy Gergely tanítványai. A legutóbbi PEAC elleni találkozón már voltak bíztató jelek, ennek ellenére nehéz feladat vár a srácokra, ugyanis az eddig veretlen RÖAK FINO Kaposvár ellen lépnek pályára.

Bajnoki mérkőzéseink zárt kapuk mögött zajlanak. Belépés csupán rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak előzetes regisztrációval megengedett. Regisztráció az adott mérkőzés napján 14 óráig a nagy.gergely@tfse.hu email címen lehetséges. Belépés csak védettségi kártya felmutatásával illetve maszk kötelező használata mellett.

A felnőtt csapat október 16-án szombaton 18:00-tól hazai pályán, a fiatalok pedig Kaposváron, október 15-én pénteken 18:30-tól játszanak.

Hajrá srácok, hajrá TFSE!