Kosárlabda Női NBI/A

Baa Dominika hosszú időre kidőlt – korábban visszavonult ikon jelentheti a megoldást!

Fiatal tehetségünk, Baa Dominika súlyos sérülést szenvedett a január 2-án lejátszott Sopron Basket elleni mérkőzésen, a hazaiak 3-as számú játékosával – Gabrielle Williams-szel – való ütközés következtében.

Dominikának elszakadt a keresztszalagja, ennek következtében sajnálatos módon hosszú időre kidőlt a bevethető játékosok soraiból. A TFSE és az egyetem minden feltételt biztosít Domi mielőbbi felépülése érdekében. Rehabilitációját a legjobb szakemberekkel tervezzük, így bízunk abban, hogy gyógyulási folyamata gördülékenyen mehet végbe.

Várunk vissza Domi!

Fotó: MTK Budapest – Hegedüs Gábor

Domi kiesésével tehát tovább csökkent a bevethető játékosok száma. A bajnokság jelenlegi ritmusában különösen fontos a megfelelő rotációra való törekvés, ennek érdekében csapatunk megvizsgálta a keret bővítésének esetleges lehetőségeit.

A TFSE-MTK nem akar további idegenlégiósokkal bővülni, emellett a csapat gerincét képező magyar egyetemista tehetségek számát sem állt módunkban növelni szezon közben.

Ebben a helyzetben klubunk történetének egyik ikonikus alakja jelentheti a megoldást. Olyan játékosra van szükségünk, aki alázatával, stabilitásával, rutinjával és kiemelkedő edzésmunkájával hamar segítségünkre lehet.

Alázat, stabilitás, rutin és kiemelkedő edzésmunka?
Süle Krisztina újra sorainkban!
Fotó: Rébay Vikor

Szerencsénkre korábbi csapatkapitányunk, a 2019/20-as szezonban rengeteg boldog pillanatot okozó Süle Krisztina hezitálás nélkül rendelkezésünkre állt és a soron következő – PINKK Pécsi 424 – elleni bajnoki mérkőzésen már a parketten segítheti csapatunkat.

Elszántságáról tesz tanúbizonyságot, hogy a héten már edzésbe állt és teljes erőbedobással készül a lányokkal.

Süle Krisztina 2020 tavaszán jelentette be visszavonulását egy olyan szezont követően, melynek nem volt rendes lezárása a koronavírus-járvány által okozott rendkívüli helyzet következtében.

Korábbi csapatkapitányunk rendre jelen volt eddigi mérkőzéseinken is.
Fotó: Borhi Mihály

Statisztikái a 2019/20-as bajnoki kiírásban:

Pont: 9.6 / meccs
Lepattanó: 2.9 / meccs
Assziszt: 2.6 / meccs
VAL: 10.4 / meccs

Sikeres visszatérést kívánunk! Ezúton is köszönjük, hogy segítségünkre vagy!

About the author

Borhi Mihály

1 Comment

Click here to post a comment