Kosárlabda Női NBI/A

Kulcsfontosságú mérkőzés következik!

Női kosárlabdacsapatunk mozgalmas napokon van túl és ennek még közel sincs vége. Baa Dominika kiválása mellett továbbra sem bevethető Burján Laura, azonban Süle Krisztina visszatérésével valamelyest stabilizálódhat a helyzet.

Süle Krisztina újra sorainkban!
Fotó: Rébay Vikor

A hétközi – Szekszárd elleni – vereséget követően, a szombati nap során a PINKK otthonában lépünk parkettre. Vetélytársunk a legutóbbi fordulóban szerezte meg első győzelmét az idei szezonban, így biztosra vehető, hogy felfokozott állapotban várják az ellenünk lévő összecsapást.

A Cegléd ellen szakadt meg a PINKK nyeretlenségi szériája!
Forrás: HUNBASKET

Az egymás elleni első találkozón végig vezetve zsebeltük be az első bajnoki sikerünket, habár a pécsiek – sikeres hajrájuknak köszönhetően – közelebb férkőztek a végén. Az akkori meccs legnagyobb hozadéka a fiatal játékosok ponterős szereplése, illetve Jatavia Tapley bravúros bemutatkozása volt. „Újoncunk” ezúttal is lesz, hiszen – ahogy azt korábban beharangoztuk – korábbi csapatkapitányunk visszatért és minden erejével a kozármislenyi erőpróbára készül, továbbá igyekszik ismételten meghatározó alakja lenni együttesünknek.

Minden bizonnyal most is komoly harc lesz a győzelemért!
Fotó: Makó Éva – MTK

A PINKK-el szembeni – az alapszakasz kimenetele szempontjából – meghatározó viadalra szombaton 18 órától kerül sor.

A történéseket az alábbi linken tudjátok figyelemmel kísérni:
https://mindigtvgo.hu/details?id=12233548&type=7&srcCarouselId=138

Hajrá csajok, hajrá TFSE!!