Női NBI Röplabda

Az újonc Kispest SE érkezik hozzánk

Női röpiseink mind a kupában, mind a bajnokságban kiválóan kezdték az idényt. Csapatunk most hétvégén az újonc Kispest ellen lép pályára hazai környezetben.

A frissen feljutott vendég gárdának jól sikerült az NBI-es debütálása, hiszen két szettes hátrányból fordítva tudta legyőzni a jelentősen megerősödött DSZC-Eötvös DSE alakulatát.

A mieink is győzelemmel kezdték a 2021/22-es szezont, azonban jóval könnyebb dolgunk volt, mint soron következő ellenfelünknek. Az első fordulóban a lelkes jászberényi fiatalok ellen tudtunk három szettben diadalmaskodni. A vendégek becsülettel küzdöttek, de nem tudtak megszorongatni minket.

A Kispest elleni összecsapásunkra október 24-én vasárnap, 19:00-tól kerül sor. A helyszín a Testnevelési Egyetem „D” terme lesz. Kupa és bajnoki mérkőzéseink továbbra is zárt kapuk mögött zajlanak. Belépés csupán rokonoknak, ismerősöknek, barátoknak előzetes regisztrációval megengedett. Regisztráció az adott mérkőzés napján 14 óráig a fiko.balazs@tfse.hu email címen lehetséges. Belépés csak védettségi kártya felmutatásával illetve maszk kötelező használata mellett.

A találkozó élőben követhető az alábbi linken:

Hajrá lányok, hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!