Kézilabda Női NBII

A háló előtt is fitten

Korábban bemutattuk hogyan maradnak edzésben a kézis lányaink a mezőnyben, most bepillantást nyerhet mindenki a kapusok kényszerszünet alatti munkájába.

Elsőkén Lázár Evelinnel beszélgettünk:

” Sajnos a jelenlegi helyzetre való tekintettel, a korona vírus miatt mi is, mint sokan mások otthon edzünk. Szerencsére kapunk segítséget, ugyanis az edzőnk és a kapusedzőnk is igyekezett olyan feladatokat összeállítani nekünk amiket otthon is el tudunk végezni, ugyanakkor hasznosak is. Elsősorban erősítő elemek, különböző szökdelések és futás van kiadva feladatnak, de természetesen az ugráló kötél is elengedhetetlen kellék nekünk kapusoknak.

A tanulás mellett tehát a napomat edzéssel töltöm, illetve besegítek az otthoni teendőkbe is. Bízom benne, hogy mihamarabb viszont láthatom a csapattársaim és a kézilabda pályát, ehhez azonban most az kell, hogy mindenki egyaránt betartsa a szabályokat és otthon maradjon! Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!

Molnár Noéminek is volt jó néhány hasznos tanácsa:

” Sajnos a legrosszabbkor jött ez a kényszerpihenő. A tavaszi félévre összeért a csapat, és ez meglátszott az eredményeken is. De most muszáj elfogadnunk ezt a helyzetet, ha minél hamarabb szeretnénk újra folytatni a munkát.

Mi panelházban élünk, ahol nem a legegyszerűbb elvégezni a kiírt edzésmunkát, de kis kreativitással minden megoldható. Gyakran lemegyek futni, ugráló kötelezni és létrázni. Ilyenkor gondosan figyelek, hogy ne menjek mások közelébe. Nagyon hiányzik, hogy a kapuban álljak, remélem minél hamarabb újra találkozhatunk a lányokkal a pályán. Ehhez nagyon fontos, hogy maradjatok otthon, és mossatok gyakran kezet!

Továbbra is javasoljuk mindenkinek, hogy tartsa be a kormány által előírt intézkedéseket, mindenki vigyázzon magára és a környezetében élőkre!

Hajrá TFSE!